Project Description

Ha Magány Helyett

A KIEGYENSÚLYOZOTT PÁRKAPCSOLATRA VÁGYSZ

100% MEGBÍZHATÓSÁG · 100% ELÉGEDETTSÉG · KIEMELKEDŐ REFERENCIÁK

Egyedül, és magányosan élsz? Pang az érzelmi életed és sehogy sem sikerül kialakítanod egy normális és kiegyensúlyozott párkapcsolatot? A “miért?”-re rengetegszer kerested már a választ önmagadban, vagy a barátaid segítségével – mégsem találod, hogy mi akadályozza a boldogságod? Akkor itt az idő, hogy megértsd Önmagad és változtass!

A PROBLÉMA

Társadalmunkban elfogadott tény, hogy egyre több szingli van. Mindaddig, míg valaki valóban és tudatosan nem szeretne párkapcsolatot – és jól érzi magát szingliként – nincs is gond. A probléma ott kezdődik, ha úgy éled szingli életedet, hogy közben magányos vagy.

Amikor mindennél jobban vágysz egy Társra, aki akár minden nap melletted van: akivel közösen tervezel, közösen gondolkozol – de valahogy sehogy sem sikerül számodra megfelelő párt találnod. Nem beszélve a számos sikertelen, hosszútávúnak indult párkapcsolatokról.

Mi állhat ennek a hátterében?

Nos, a kiegyensúlyozott életed és párkapcsolatod legnagyobb ellensége a túl sok személyiségjegyed, mellyel születésedtől fogva Te is rendelkezel, s melyek létezéséről nagy valószínűséggel egyik önismereti képzésen sem hallottál még. Ugyanis belőled nem csak egy van!

IDŐPONTOT KÉREK!
Szingli-Program - Ha nem jönnek össze a Párkapcsolataid

VAGY TE, MEG A TÖBBIEK

Jogosan merül fel Benned a kérdés, hogy mi alapján állítjuk ezt Rólad anélkül, hogy ismernénk. Megnyugtatunk, mindenkiben legalább 12 személyiségjegy él, és ezek mind 1 testet próbálnak meg irányítani.

Gondold csak végig, hogyan viselkedsz a szüleiddel, a barátaiddal, a munkahelyeden, vagy akár idegen és ismeretlen környezetben…? Ugye mindenhol másképpen? Akkor most ki is vagy Te magad? Ugyanis ezek a személyiségjegyek igencsak akadályozó tényezői lehetnek a párkapcsolatodnak, de nem csak annak! Léted minden területét lelkesen befolyásolják: munkádat, barátaidat, boldogságodat és belső harmóniádat.

De ezen személyiségjegyek léte okozza a számodra megmagyarázhatatlan tetteidet, gondolataidat és félelmeidet is. Pedig milyen jó beszélgetéseket szoktál lebonyolítani Önmagadban Önmagaddal mosogatás, autóvezetés vagy akár bevásárlás közben, igaz?

IDŐPONTOT KÉREK!
Szingli-Program - Ha nem jönnek össze a Párkapcsolataid

MENNYIBE KERÜL ÉS MI AZ EREDMÉNYE?

Rendbe tesszük a személyiségjegyek káoszát Benned, hogy harmóniát teremthess a gondolataid és az érzéseid között. Segítünk felismerni miként látod tisztán Önmagad, és mi az, ami valóban hátráltat vagy ellened van, de ami a legfontosabb – segítünk felismerni a leendő párkapcsolatod valós igényeit. Hiszen mindaddig nem élhetsz boldog párkapcsolatban, míg nem ismered Önmagad, nem ismered valós igényeidet, és azt, hogy kire is van igazán szükséged!

Kérdeznél? Időpontot kérnél?

ÍRJ NEKÜNK MESSENGEREN!

Mit kapsz a végén? A Valódi Önmagadat, a tiszta Valódi Énedet – gondolatokkal, érzésekkel, vágyakkal, célokkal és valós igényekkel – mely nincs kitéve a különböző személyiségjegyeid szeszélyeinek. Hiszen a valódi, tartós szerelemhez a vonzódás nem elég, sőt az érzelmek is kevesek hozzá, hisz a gondolataidban is akarnod kell a Nagy Őt! Az egy órás személyes konzultáció tartalmazza az  energetikai kezelést és a célzott beszélgetést is, melynek díja 9.000 Ft / alkalom. Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

Szingli-Program - Ha nem jönnek össze a Párkapcsolataid

Önmagad Teljessége

JADE · AMMARKESH SZINGLI-PROGRAM

Ha tisztában vagy azzal, hogy ki vagy, mit érzel és mit gondolsz helyére kerül az Életed. Helyére kerül Benned minden, ami Te vagy. Még a Párkapcsolatod is.

Itt az idő, hogy megengedd, hogy Rád találjon a tiszta szerelem, engedd meg magadnak a harmóniát és a boldogságot!

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben – ez kicsit még fura, de végre szabad vagyok, rengeteg kreatív ötlettel. Hálásan köszönöm!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nekem amit adtál az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 38 ÉVES, BUDAPEST

Sok mindent láttam már, sok mindent kipróbáltam már… Nem tudom, hogyan csináljátok, de amit tudtok, abban a legjobbak vagytok! Hálám Nektek!

BEA - 43 ÉVES, BUDAPEST

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nekik és köszönöm kitartó munkájukat! Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott! Áldás kísérje utatokat!

SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD

Időpontot Kérnél?

HA MÁR UNOD, HOGY MAGÁNYOS VAGY!

A személyes konzultáció díja br. 9.000 Ft/alkalom, mely tartalmazza az 1 órás energetikai kezelést és a célzott beszélgetéseket. Hogy bővebb képet kapj az energetikai kezelésekről, olvasd el Fontos! menüpontunkat is. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség:

Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!

Változás és Gyógyulás

EGYEDI KRISTÁLYOK • AZ EGY EREJE • KIADVÁNYOK