Project Description

Vágj bele Te is

… ÉLETED LEGJOBB PÁRKAPCSOLATÁBA!

Egyedül vagy? Pang az érzelmi életed és sehogy sem sikerül kialakítanod egy normális és kiegyensúlyozott párkapcsolatot? A “miért?”-re rengetegszer kerested már a választ önmagadban, vagy a barátaid segítségével – mégsem találod, hogy mi akadályozza a boldogságod? Akkor itt az idő, hogy változtass!

Szingli-Program - Ha nem jönnek össze a Párkapcsolataid

VAGY TE, MEG A TÖBBIEK

Ugyanis hadd áruljak el egy titkot: nem Tőled függ az, hogy van, vagy nincs párkapcsolatod! Szépíthetjük színezhetjük kedvünkre a tényeket, de – sajnos – a Benned élő Lélek, Tudat és Szellem az, aki eldönti (részben helyetted), hogy időszerű-e Számodra a párkapcsolat. És persze Ők azok, akik befolyásolják mindennapjaidat, boldogságodat, de még a szexuális életedet is. Ezért van az, hogy van, akire ragadnak a Pasik vagy a Lányok, és van, akit messze elkerülnek – és nem, ez nem függ attól, hogy ki molett, ki vékony, ki magas vagy ki alacsony.

IDŐPONTOT KÉREK!

Éppen ezért, ha már meguntad, hogy nem találod a választ, ha szeretnél végre Te magad dönteni az Életedről, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Mit kapsz a végén? A Valódi Önmagadat, a tiszta Valódi Énedet – gondolatokkal, érzésekkel, vágyakkal, célokkal és valós igényekkel – mely nincs kitéve mások szeszélyeinek. Hiszen a valódi, tartós szerelemhez a vonzódás nem elég, sőt az érzelmek is kevesek hozzá, hisz a gondolataidban is akarnod kell a Nagy Őt! Az egy órás személyes konzultáció tartalmazza az  energetikai kezelést és a célzott beszélgetést is, melynek díja 9.000 Ft / óra. Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben – ez kicsit még fura, de végre szabad vagyok, rengeteg kreatív ötlettel. Hálásan köszönöm!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nekem amit adtál az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 38 ÉVES, BUDAPEST

Sok mindent láttam már, sok mindent kipróbáltam már… Nem tudom, hogyan csináljátok, de amit tudtok, abban a legjobbak vagytok! Hálám Nektek!

BEA - 43 ÉVES, BUDAPEST

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nekik és köszönöm kitartó munkájukat! Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott! Áldás kísérje utatokat!

SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD

Időpontot Kérnél?

HA MÁR UNOD, HOGY MAGÁNYOS VAGY!

A személyes konzultáció díja br. 9.000 Ft/óra, mely tartalmazza az 1 órás energetikai kezelést és a célzott beszélgetéseket. Hogy bővebb képet kapj az energetikai kezelésekről, olvasd el Fontos! menüpontunkat is. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség:


Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!