Project Description

… Hogy Sokkal Jobban Érezd Magad!

STABILITÁSRA · EGÉSZSÉGRE · ÖNBIZALOMRA · KARRIERRE · BŐSÉGRE

ÁSVÁNY KARKÖTŐK · ÉKSZERÓRÁK · AMULETTEK

A valódi ásványok egyedülálló energetikája, jótékony gyógyító hatása már több ezer év óta ismert. Éppen ezért ezeket az ásvány köveket karkötőbe, amulettbe foglalva nemcsak szép ékszereket kapunk, de hatásfokuk és hatékonyságuk jóval erősebbé és kifinomultabbá is válik. Így kiválóan alkalmazhatóak számos problémára:

Depresszió energetikai enyhítésére · Stressz, szorongás, kiégés · Párkapcsolati problémák · Krónikus egészségügyi problémák · Gyermekvárás (fogantatás) energetikai segítése · Fizikai fájdalommal járó tünetek enyhítésére · Emésztési és érrendszeri zavarok · A psziché és a káros személyiségjegyek tüneteinek az enyhítésére · Hormonzavarok és immunbetegségek tüneteinek az enyhítésére · Stb…

Személyre Szóló Ásvány Karkötők és Amulettek

HÖLGYEKNEK ÉS FÉRFIAKNAK

Biztosan ismered már az aura réteget, hiszen az mérhető, így a “tudomány” által is elismert. Nos, ez az auraréteg a testedet körülvevő és tápláló energia mező. Az aura réteged, olyan mint az ujjlenyomatod, egyedi és megismételhetetlen. A saját energia meződre programozott ásvány vagy kristály karkötők és ékszerek az egész testedre hatva töltenek és oldják az elakadásokat, segítenek a betegségek energia hátterét rendezni, és védenek, hogy a saját meződből csak Te nyerhess energiát és senki más.

Kérdeznél? Megrendelnéd?

ÍRJ NEKÜNK MESSENGEREN!

Éppen ezért egyedileg, személyre szabottan készítünk karkötőket és ásvány ékszereket, hisz az egyedi aurádhoz és rezgésedhez egyedi ásvány karkötő szükséges. Ráadásul ezek még szépek is! Kell ennél több? Eddigi munkáinkból itt találsz válogatást!

FÉLDRÁGAKŐ KARKÖTŐK ÉS AMULETTEK WEBÁRUHÁZ

AMULETTEK SZERELEMRE, VÉDELEMRE

Egyedülálló ásvány amulettek – mely tisztítják a teret, de akár nyakláncként is hordhatóak. Kiválóan használhatóak védelemre, szerencsére, szerelemre – és kihelyezhetőek a lakásod, autód vagy akár irodád bármely pontjára! Az amulettjeinkről további infókat ide kattintva találsz!

Kérdeznél? Megrendelnéd?

ÍRJ NEKÜNK MESSENGEREN!
Személyre Szóló Ásvány Ékszerek

Olcsó Utánzatok Helyett Valódi Féldrágakő

JADE · AMMARKESH KARKÖTŐK, ÉKSZEREK ÉS AMULETTEK

Tudjuk, hogy sokan, sokféle ásványt és ékszert árulnak. Azt is tudjuk, hogy ezek korántsem ébreszthetnek olyan örömöt és boldogságot, mint az, ami kifejezetten Neked készül. Valódi féldrágakő ásványokból, 1 év teljes garanciával.

Hogy minden szempontból tökéletes legyen!

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Mahrakesh)

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nagyon szépen köszönök mindent Nektek, sokat segítettetek nekem! A karkötőt is köszönöm, tudom, hogy nagy segítség lesz a fájdalmamban, mindenkinek csak ajánlani tudlak!

BLANKA - 48 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 40 ÉVES, BUDAPEST

Szavakban és csillagokban nem lehet kifejezni a hálát, amit érzek! Köszönöm Nektek!

ZSUZSANNA - 29 ÉVES, BUDAPEST

Megrendelnéd?

PÁRODNAK, BARÁTODNAK VAGY AKÁR ÖNMAGADNAK!

Az amulettek ára 5,000 Forinttól, az ásvány karkötők és szettek ára 8,000 Forinttól indul, mely tartalmazza az egy év teljes garanciát, a díszcsomagolást és a díjmentes kiszállítást Magyarországon! Ha érdeklődsz ékszereink iránt, keres bizalommal minket elérhetőségeinken:


Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!