Project Description

Személyre Szóló Ásvány Ékszerek

ÁSVÁNY KARKÖTŐK · ÓRÁK · NYAKLÁNCOK · FITYEGŐK

100% VALÓDI ÁSVÁNYOKBÓL · GARANCIÁVAL · REFERENCIÁKKAL

Minden egyes ember – így Te magad is – teljesen egyedi: egyedi energiával, retinával, ujjlenyomattal, DNS-sel. Éppen ezért különleges ásvány ékszereink is teljesen egyediek, hisz Neked készülnek!

EGYEDI ÁSVÁNY KARKÖTŐK

Biztosan ismered már az aura réteget, hiszen az mérhető, így a “tudomány” által is elismert. Nos, ez az auraréteg a testedet körülvevő és tápláló energia mező. Az aura réteged, olyan mint az ujjlenyomatod, egyedi és megismételhetetlen. A saját energia meződre programozott ásvány vagy kristály karkötők az egész testedre hatva töltenek és oldják az elakadásokat, segítenek a betegségek energia hátterét rendezni, és védenek, hogy a saját meződből csak Te nyerhess energiát és senki más.

Kérdeznél? Megrendelnéd?

ÍRJ NEKÜNK MESSENGEREN!

Éppen ezért egyedileg, személyre szabottan készítünk karkötőket és ásvány ékszereket, hisz az egyedi aurádhoz és rezgésedhez egyedi ásvány karkötő szükséges. Ráadásul ezek még szépek is! Kell ennél több? Ásvány karkötőinket ide kattintva tekintheted meg webáruházunkban!

Személyre Szóló Ásvány Ékszerek
ÁSVÁNY ÉKSZER WEBÁRUHÁZ

ÁSVÁNY ÉKSZERÓRÁK

Nem csak pontos, még rendbe is tesz energetikailag! Mire jó pontosan az ásvány ékszeróra?

Az ékszerórák – akárcsak az ásvány karkötők – minőségi, válogatott kristályokból készülnek, teljes mértékben személyre szabottan, hisz két egyforma ebből sincs. Mind a kristály karkötők, mind az ékszerórák az aura rendszeredre hatva feltöltenek és segítenek az energetikai blokkok oldásában, illetve védenek Téged a külső energia „fertőzésektől”, melyek a saját energia szintedet rombolhatják. 1 év szerkezeti és szakadás garanciával, nem cseppálló! Válogass kedvedre ásvány ékszeróráink között, vagy rendelj tőlünk teljesen egyedit!

MEGRENDELEM!
Személyre Szóló Ásvány Ékszerek

ÁSVÁNY NYAKLÁNC ÉS FITYEGŐ

Az ásvány fityegő – mely tisztítja teret, de nyakláncként is megállja a helyét. Miért hasznos a teret tisztítani? A testedet körülvevő aura réteg nem csak a saját energia rendszered, hanem egy külső energia „támadásokat” kivédő rendszer is. Így ékszereink egyszerre védenek és ellátnak Téged energiával. Ugyanis rengeteg olyan energia „kering” körülötted, melyre nincs szükséged – mely akár ártó hatással is lehet rád.

Kérdeznél? Megrendelnéd?

ÍRJ NEKÜNK MESSENGEREN!

A kristály nyakláncok és fityegők ezeket az energiákat szűrik meg, illetve programozással bizonyos energiákat vonzanak feléd. Nyakba vagy dísznek a lakásba/irodába? Ez csak rajtad áll! Csúsztatható állításának köszönhetően ugyanis akár nyakékként is hordhatod, így folyton veled lehet a védelmi rendszered! Nézd meg ásvány nyakláncainkat és fityegőinket!

Személyre Szóló Ásvány Ékszerek

Egyedi, Hisz Neked Készül

JADE · AMMARKESH KRISTÁLY ÉKSZEREK

Tudjuk, hogy sokan, sokféle ásványt és ékszert árulnak. Azt is tudjuk, hogy ezek korántsem ébreszthetnek olyan örömöt és boldogságot, mint az, ami kifejezetten Neked készül. Éppen ezért minden egyes ásvány ékszerünket csak egyedileg, személyre szabottan rendelheted meg egy fénykép segítségével vagy személyesen, Maglódi irodánkban.

Hogy biztosan örömet és boldogságot okozzunk Neked.

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nagyon szépen köszönök mindent Nektek, sokat segítettetek nekem! A karkötőt is köszönöm, tudom, hogy nagy segítség lesz a fájdalmamban, mindenkinek csak ajánlani tudlak!

BLANKA - 48 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 40 ÉVES, BUDAPEST

Szavakban és csillagokban nem lehet kifejezni a hálát, amit érzek! Köszönöm Nektek!

ZSUZSANNA - 29 ÉVES, BUDAPEST

Valami Egyedit Szeretnél?

MEGALKOTTUK AZ ÁSVÁNY ÉKSZEREK ROLLS-ROYCE-ÁT

Webáruházunkban minden ásvány karkötőnket és ékszerünket megtalálod. Fontos tudnod, hogy mi nem készítünk tömegterméket, csak egyedi ékszereket – így ha nem találsz áruházunkban kedvedre valót, keres bizalommal minket elérhetőségeinken:


Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!

Spirituális Gyógyászat

AZ EGY GYÓGYÍTÓ EREJE • EGYEDI ÁSVÁNY KARKÖTŐK • VIRÁG-ESSZENCIÁK