Project Description

A Sorsod Segítőinek Az Üzenete

SZEMÉLYRE SZÓLÓ ANGYALI ÉS DÉMONI ELEMZÉS

HITELES FORRÁS · KIEMELKEDŐ REFERENCIÁK · MEGBÍZHATÓSÁG ÉS ELÉGEDETTSÉG

Kérj egyedi, személyre szóló útmutatást 1 évre előre az éteri Segítőktől! Nincs jövendő mondás, nincs rejtély, és azt sem mondjuk meg előre, hogy hány gyermeked lesz és mikor. Amiben viszont teljesen egyediek és egyedülállóak vagyunk, az az, hogy mind az Angyali, mind a Démoni oldal üzenetét elhozzuk a számodra! Hitelesen, kézzel fogható és könnyen értelmezhető formában.

Ráadásul olyan üzenetekkel, mellyel valóban az életedet segítheted!

MERT MINDKÉT OLDAL EGYÜTTESEN BEFOLYÁSOLJA A SORSOD ÉS AZ ÉLETED!

KIK A SEGÍTŐK?

A Fény és a Mindenség Segítői, ismertebb nevükön az Angyalok és az Arkangyalok, illetve a Démonok – akik korántsem rossz szándékúak, és nem a Gonosz küldöttei. Az Arkangyalokról és Démonokról, segítő és tanító szándékukról az Angyalok és Démonok című kisfüzetünkben ismerkedhetsz meg bővebben.

De röviden összefoglalva mind az Angyalok, mind a Démonok együttesen segítik az utad, és folyamatosan különböző feladatokkal és akadályokkal igyekeznek Téged rábírni arra, hogy elérd Önmagad teljességét, harmóniáját és boldogságát.

IDŐPONTOT KÉREK!
A SORSOD SEGÍTŐINEK AZ ÜZENETE

EGY ÉVRE ELŐRE?

Az éves Angyali és Démoni Elemzés segítségével feltérképezzük, hogy milyen feladatok várnak Rád a következő egy évben, hogy mire kell figyelned, hogyan és miben kell változtatnod, hogy egy feladattal kevesebb legyen.

Miért is jó, ha egy feladattal kevesebb van?

Nos a válasz nagyon egyszerű! Minél több feladatot oldasz meg a jelenben, a jövőd annál könnyebb lesz. Hisz az Angyalok és a Démonok is csak azt szeretnék, hogy elérd Önmagad! Boldogságodat, harmóniádat, teljességedet! Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

IDŐPONTOT KÉREK!
A SORSOD SEGÍTŐINEK AZ ÜZENETE

Angyalok és Démonok

JADE · AMMARKESH SORSELEMZÉS

Mit gondolsz, mi a Sorsod? Mi céllal születtél erre a Világra? Sokan, sokfélét állítanak a Sorsról – egy dolog viszont biztos: mindennek csak egy célja van, hogy elérd Önmagad Teljességét, Boldogságát és Harmóniáját. Nem véletlen, hogy mindenki éppen ezekre keresi a választ.

Készen állasz a változásra? Készen állsz önmagad megismerésére?

Lásd előre a feladataidat, és tedd jobbá az életed!

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Rolunk mondták

Francba, minden bejött amit mondtál, ez hihetetlen! Köszönöm szépen!

LETTI - 28 ÉVES, BUDAPEST

Mindig azt gondoltam, hogy a döntéseimben szabad vagyok. Hát nem, minden bejött, úgy ahogy beszéltük, hálás vagyok Nektek!

GÁBOR - 29 ÉVES, BUDAKALÁSZ

Egy évre sokkal izgalmasabb és tényszerűbb előre látni, mint pár napra. Nem csodálom, hogy én nem látom az összefüggéseket a saját életemben, nagy tanulság volt veletek a mai nap!

ILDIKÓ - 43 ÉVES, ASZÓD

Időpontot Kérnél?

A SORSOD SEGÍTŐINEK AZ ÜZENETE

Az időpont kéréshez csak töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyre szóló éves elemzés ára 9,000 Ft / alkalom, mely 1 órát vesz igénybe. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség:

Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!

Változás és Gyógyulás

EGYEDI KRISTÁLYOK • AZ EGY EREJE • KIADVÁNYOK