Project Description

A Sorsod Segítőinek Az Üzenete

SZEMÉLYRE SZÓLÓ ÉVES ELEMZÉS

Kérj egyedi, személyre szóló útmutatást 1 évre előre az éteri Segítőktől! Teljesen egyediek és egyedülállóak vagyunk abban, hogy mind az Angyali, mind a Démoni oldal üzenetét elhozzuk a számodra! Hitelesen, kézzel fogható és könnyen értelmezhető formában.

Ráadásul olyan üzenetekkel, mellyel valóban az Életedet segítheted!

MERT MINDKÉT OLDAL EGYÜTTESEN BEFOLYÁSOLJA A SORSOD ÉS AZ ÉLETED!

A SORSOD SEGÍTŐINEK AZ ÜZENETE

MI REJLIK A SORSODBAN?

Az éves Angyali és Démoni Elemzés segítségével feltérképezzük, hogy milyen feladatok várnak Rád a következő egy évben, hogy mire kell figyelned, hogyan és miben kell változtatnod, hogy egy feladattal kevesebb legyen.

Miért is jó, ha egy feladattal kevesebb van?

Nos a válasz nagyon egyszerű! Minél több feladatot oldasz meg a jelenben, a jövőd annál könnyebb lesz. Hisz az Angyalok és a Démonok is csak azt szeretnék, hogy elérd Önmagad! Boldogságodat, egészségedet, harmóniádat, teljességedet! Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

IDŐPONTOT KÉREK!

Angyalok és Démonok

JADE · AMMARKESH ANGYALI SORSELEMZÉS

Mit gondolsz, mi a Sorsod? Mi céllal születtél erre a Világra? Sokan, sokfélét állítanak a Sorsról – egy dolog viszont biztos: mindennek csak egy célja van, hogy elérd Önmagad Teljességét, Boldogságát és Harmóniáját. Nem véletlen, hogy mindenki éppen ezekre keresi a választ.

Lásd előre a feladataidat, és tedd jobbá az életed!

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Mahrakesh)

Rolunk mondták

Francba, minden bejött amit mondtál, ez hihetetlen! Köszönöm szépen!

LETTI - 28 ÉVES, BUDAPEST

Mindig azt gondoltam, hogy a döntéseimben szabad vagyok. Hát nem, minden bejött, úgy ahogy beszéltük, hálás vagyok Nektek!

GÁBOR - 29 ÉVES, BUDAKALÁSZ

Egy évre sokkal izgalmasabb és tényszerűbb előre látni, mint pár napra. Nem csodálom, hogy én nem látom az összefüggéseket a saját életemben, nagy tanulság volt veletek a mai nap!

ILDIKÓ - 43 ÉVES, ASZÓD

Időpontot Kérnél?

SZEMÉLYRE SZÓLÓ ANGYALI ELEMZÉS

Az időpont kéréshez csak töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyre szóló éves elemzés ára 7,000 Ft / óra, mely 1 órát vesz igénybe. Személyesen és távolról egyaránt végezhető. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség:


Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!