Project Description

Ha Szeretitek Egymást

… MÉGIS VAN VALAMI, AMIN NEM TUDTOK TÚLLENDÜLNI!

Úgy érzed, társas magányban éltek? Pang az érzelmi életetek és sehogy sem sikerül kompromisszumra jutnotok egymással? Rengeteg “jó tanácsot” kaptál már a barátaidtól, az ismerőseidtől, a szüleidtől, de mégsem találjátok, hogy mi okozza a problémákat? Esetleg nem jön össze a baba, pedig szervi akadálya nem lenne?

PÁRKAPCSOLAT UPDATE! - Ha mindketten szeretnétek rendbe hozni!

PÁRKAPCSOLAT UPDATE!

Nem menüt állítunk össze és nem a hibákat keressük! Senki nem fogja a fejedre olvasni miben nem vagy jó és miben nem jó a párod. A módszerünk lényege, hogy megismerjétek Önmagatokat, a vágyaitokat, a céljaitokat és ebből a tiszta “Én”-ből helyezzétek új alapokra a kapcsolatotokat. A múlt – mint a nevében is benne van elmúlt, itt a jelen és a jövő a lényeg!

Rendbe tesszük Testetek energetikai rendszereit, hogy megszűnjenek a belső feszültségek, az állandó önmarcangolás és enyhüljenek az “emlékezésből” fakadó hibás gondolatok és érzések. Segítünk felismerni miként láthatjátok egymást tisztán és valósan, levetkőzve a félelmeiteket, a szorongásokat, a korábbi párkapcsolataitokból származó hibás beidegződéseket.

Hogy valóban Tiszta Lapot és Tiszta Kezdetet tudjatok adni egymásnak.

IDŐPONTOT KÉREK!

Mit kaptok a végén? Önmagad, Önmagatok valódi tiszta énjét – melyben a kapcsolatotok nincs kitéve a félelmeiteknek, a szorongásoknak, a magány érzésének. Viszont tisztán látjátok közös céljaitokat, vágyaitokat, magát az Új Kezdetet.

Hiszen a valódi, tartós szerelemhez a vonzódás és az együtt töltött évek nem elegek – az érzelmek és a gondolatok harmóniája adja meg számotokra a párkapcsolati harmóniát is! Hogy valódi Társkapcsolatban éljetek, átlagos párkapcsolat helyett. A két órás személyes konzultáció tartalmazza az energetikai kezelést és a célzott beszélgetést is, melynek díja 14.000 Ft / 2 óra. Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

Ketten Együtt

JADE · AMMARKESH PÁRKAPCSOLAT UPDATE!

Te is tudod, hogy a Nagybetűs Élethez mindössze csak egyetlen egy emberre van szükséged. A Társadra – aki hisz Benned a legmesszebbmenőkig. Ő az az Egy, aki megérdemli a Tiszta Lapot, az Új Kezdetet. És a világ a Tiéd.

Megadjátok egymásnak?

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Mahrakesh)

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben – ez kicsit még fura, de végre szabad vagyok, rengeteg kreatív ötlettel. Hálásan köszönöm!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nekem amit adtál az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 38 ÉVES, BUDAPEST

Sok mindent láttam már, sok mindent kipróbáltam már… Nem tudom, hogyan csináljátok, de amit tudtok, abban a legjobbak vagytok! Hálám Nektek!

BEA - 43 ÉVES, BUDAPEST

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nekik és köszönöm kitartó munkájukat! Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott! Áldás kísérje utatokat!

SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD

Időpontot Kérnél?

HA MINDKETTEN SZERETNÉTEK RENDBE HOZNI

A személyes konzultáció díja br. 14.000 Ft/2 óra, mely tartalmazza a 2 órás energetikai kezeléseteket és a célzott beszélgetéseket. A kezelések személyesen és távolról egyaránt működnek.


Hogy bővebb képet kapj az energetikai kezelésekről, olvasd el Fontos! menüpontunkat is. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség. Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!