Project Description

Ha Szeretitek Egymást …

MÉGIS VAN VALAMI, AMIN NEM TUDTOK TÚLLENDÜLNI!

100% MEGBÍZHATÓSÁG · 100% ELÉGEDETTSÉG · KIEMELKEDŐ REFERENCIÁK

Van párkapcsolatod mégis úgy érzed, hogy társas magányban éltek? Pang az érzelmi életetek és sehogy sem sikerül kompromisszumra jutnotok egymással? Rengeteg “jó tanácsot” kaptál már a barátaidtól, az ismerőseidtől, a szüleidtől, de mégsem találod, hogy mi okozza a problémákat? Esetleg nem jön össze a baba, pedig szervi akadálya nem lenne?

Mit gondolsz, párkapcsolatban vagy társkapcsolatban éltek? Ugyanis nem mindegy!

A TÁRSKAPCSOLAT LEGYEN A CÉL!

Párod lehet bárki, akit melléd állítanak – mint anno a suliban a kiránduláskor! De a Társad, akivel közösen terveztek, akivel közösen gondolkodtok, akivel meg tudjátok osztani a számotokra fontos dolgokat – még ha időnként kellemetlenek is – csak egy lehet! Ez az, amit mi Társkapcsolatnak nevezünk.

Erről szól a mondás is: „Nem az az igazi, akivel le tudod élni az életedet, hanem az, aki nélkül nem tudsz élni.” Ugyanis a Társad mellől nem vágysz sehova, a társad karjaiban mindig oltalomra és biztonságra találsz, s a Valódi Társad mellett nem szükséges az érzelmeidet „outsource” üzemmódban használni.

Magyarul nem kell más csak Ő! Ő a legjobb barátod, Ő a legjobb szeretőd, Ő a legjobb Társad. Mindenben.

IDŐPONTOT KÉREK!
PÁRKAPCSOLAT UPDATE! - Ha mindketten szeretnétek rendbe hozni!

HOGYAN ÉRHETŐ EL?

A legnagyobb gátja egy társkapcsolatnak a túl sok személyiségjegy, mellyel Te és Párod is rendelkeztek. Ezeknek a létezéséről nagy valószínűséggel egyik önismereti képzésen sem hallottál még. Ugyanis belőled (és Párodból sem) nem csak egy van!

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi alapján állítjuk ezt rólad anélkül, hogy ismernénk. Megnyugtatunk, mindenkiben legalább 12 személyiségjegy él, és ezek mind-mind egy testet próbálnak meg irányítani.

Gondold csak végig: van egy személyiséged akit a szüleid felé használsz, van a barátaidnak egy, a munkahelyednek, van aki a stresszes helyzetekben lép elő, van aki a boldogságot éli meg, van aki a félelmeidet futtatja minden nap, van aki imádja a veszekedéseket – és így tovább haladhatna is a felsorolás. Ezek a személyiségjegyek igencsak akadályozó tényezői minden párkapcsolatnak, nem beszélve a munkádról, az életedről, a mindennapjaidról!

Ők létetek minden területét befolyásolják. Ezen személyiségjegyek léte okozza a számodra megmagyarázhatatlan tetteidet és gondolataidat is, akár csak a párkapcsolati viták 90%-át, vagy a gyermektelenséget is. Hisz van, aki szerelmes és gyermeket akar a párodtól, de van, aki nem. És ugyanez a felállás párodra is igaz!

IDŐPONTOT KÉREK!
PÁRKAPCSOLAT UPDATE! - Ha mindketten szeretnétek rendbe hozni!

PÁRKAPCSOLAT UPDATE!

Nem menüt állítunk össze és nem a hibákat keressük! Senki nem fogja a fejedre olvasni miben nem vagy jó és miben nem jó a párod. A módszerünk lényege, hogy megismerjétek Önmagatokat, a vágyaitokat, a céljaitokat és ebből a tiszta énből helyezzétek új alapokra a kapcsolatotokat. A múlt – mint a nevében is benne van elmúlt, itt a jelen és a jövő a lényeg!

Rendbe tesszük a személyiségjegyek káoszát Bennetek, harmóniát teremtünk a gondolataitok és az érzéseitek között. Segítünk felismerni miként látod tisztán Önmagadat és a Párodat. Levetkőzve a félelmeket, a szorongásokat, a korábbi párkapcsolatok elkövetett hibáit.

Hogy valóban Tiszta Lapot és Tiszta Kezdetet tudjatok adni egymásnak.

Kérdeznél? Időpontot kérnél?

ÍRJ NEKÜNK MESSENGEREN!

Mit kaptok a végén? Önmagad, Önmagatok valódi tiszta énjét – melyben a kapcsolatotok nincs kitéve a félelmeiteknek, a szorongásoknak, a magány érzésének. Viszont tisztán látjátok közös céljaitokat, vágyaitokat, magát az Új Kezdetet.

Hiszen a valódi, tartós szerelemhez a vonzódás és az együtt töltött évek nem elegek – az érzelmek és a gondolatok harmóniája adja meg számotokra a párkapcsolati harmóniát is! Hogy valódi Társkapcsolatban éljetek, átlagos párkapcsolat helyett. Az egy órás személyes konzultáció tartalmazza az energetikai kezelést és a célzott beszélgetést is, melynek díja 12.000 Ft / alkalom. Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

PÁRKAPCSOLAT UPDATE! - Ha mindketten szeretnétek rendbe hozni!

A Világ a Tiéd

JADE · AMMARKESH PÁRKAPCSOLAT UPDATE!

Te is tudod, hogy a Nagybetűs Élethez mindössze csak egyetlen egy emberre van szükséged. A Társadra – aki hisz Benned a legmesszebbmenőkig. Ő az az Egy, aki megérdemli a Tiszta Lapot, az Új Kezdetet. És a világ a Tiéd.

Megadjátok egymásnak?

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben – ez kicsit még fura, de végre szabad vagyok, rengeteg kreatív ötlettel. Hálásan köszönöm!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nekem amit adtál az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 38 ÉVES, BUDAPEST

Sok mindent láttam már, sok mindent kipróbáltam már… Nem tudom, hogyan csináljátok, de amit tudtok, abban a legjobbak vagytok! Hálám Nektek!

BEA - 43 ÉVES, BUDAPEST

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nekik és köszönöm kitartó munkájukat! Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott! Áldás kísérje utatokat!

SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD

Időpontot Kérnél?

HA A PÁRKAPCSOLATOTOKAT MINDKETTEN SZERETNÉTEK RENDBE HOZNI

A személyes konzultáció díja br. 12.000 Ft/alkalom, mely tartalmazza az 1 órás energetikai kezeléseteket és a célzott beszélgetéseket. Hogy bővebb képet kapj az energetikai kezelésekről, olvasd el Fontos! menüpontunkat is. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség:

Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!

Változás és Gyógyulás

EGYEDI KRISTÁLYOK • AZ EGY EREJE • KIADVÁNYOK