Project Description

Szeretnéd Végre Kibeszélni Magad?

AKKOR ITT A LEHETŐSÉG, HOGY VÉGRE VALAKI RÁD FIGYELJEN!

Nem tudod senkivel megbeszélni a problémáidat? Nem hallgat meg a Párod, pedig rengeteg mindenről kellene már beszélnetek? Úgy érzed nem figyelnek Rád, és nincs aki meghallgasson? Unod, hogy a barátaid elfoglaltak és soha nem érnek Rád? Akkor ezt figyeld:

NINCS KIVEL BESZÉLGETNED?

BESZÉLGESS VELEM!

Tudod, a világ legegyszerűbb dolga, ha jól kibeszéled magad. Ha jól kibeszéled a problémáidat, a fájdalmadat, a félelmeidet, vagy akár a mással meg nem osztható titkaidat. Bizony, akár titkokat is, mely így kész felüdülése lesz a Testednek! Ne zárd magad önmarcangolásba, depresszióba vagy akár szorongásba, egyszerűen csak hagyd, hogy Rád figyeljek és meghallgassalak! Hidd el, sokszor nem kell több.

IDŐPONTOT KÉREK!

Ráadásul mindezt végtelenül egyszerűen, személyesen vagy akár telefonon/Viberen, ahogy éppen jólesik Neked. Az egy órás program díja mindössze br. 5.000 Ft/óra, melyben csak arról beszélünk, ami a szívedet nyomja. És persze szakavatott tudással segítelek a beszélgetésben, és a probléma megoldásában. A program személyesen és távolról egyaránt működik, igazodva a Te időbeosztásodhoz. Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

Végre Kibeszélem Magam!

JADE · AMMARKESH BESZÉLGESS VELEM!

Ha mindannyian kimondanánk azt, amit gondolunk vagy érzünk – egyszerűen nem lennénk betegek. Ugyanis minden problémára a legnagyszerűbb gyógyír az őszinte és mély beszélgetés.

Arról, ami éppen a szívedet nyomja.

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Mahrakesh)

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben – ez kicsit még fura, de végre szabad vagyok, rengeteg kreatív ötlettel. Hálásan köszönöm!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nekem amit adtál az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 38 ÉVES, BUDAPEST

Sok mindent láttam már, sok mindent kipróbáltam már… Nem tudom, hogyan csináljátok, de amit tudtok, abban a legjobbak vagytok! Hálám Nektek!

BEA - 43 ÉVES, BUDAPEST

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nekik és köszönöm kitartó munkájukat! Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott! Áldás kísérje utatokat!

SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD

Időpontot Kérnél?

HA CSAK SZERETNÉD JÓL KIBESZÉLNI MAGAD!

A program díja br. 5.000 Ft/óra, mely tartalmazza az 1 órás beszélgetést személyesen, vagy akár telefonon. Telefonszámodra az időpont egyeztetése miatt van szükség:


Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!