Project Description

Egyedi összeállítású JAMM-Virág Esszenciák

EGYEDI MINŐSÉGBEN · 100%-BAN TERMÉSZETES · KIEMELKEDŐEN HATÁSOS

A JAMM-Virág Esszenciák alapját Bach dolgozta ki még az 1900-as évek elején. Dr. Edward Bach alkotta meg a természet lágy öléből – különböző fák virágjainak forrázatából kinyerve az egyik leghatásosabb személyiségjegyeket oldó szerét, magát az Esszenciát.

BÁNTÓ ÉRZÉSEID VAGY GONDOLATAID VANNAK?

A személyiségjegyek, melyek minden emberben – Benned is – megtalálhatóak, negatív hatásokra megsokszorozódhatnak, és ezáltal teljes mértékben megnehezítik a mindennapi életedet. Egyedül oldani ezeket a személyiségjegyeket szinte lehetetlen. Ezért is ajánljuk az Egy Érintése kezelés mellé Ügyfeleinknek a JAMM-Virág Esszenciákat, illetve személyre szabott ásvány karkötőinket.

Amennyiben Te is szeretnél segítséget kapni, ha szükségét érzed a változásnak, a változtatásnak, de elakadtál, mert számodra nem érzékelhető akadályba ütköztél, gyere le személyes konzultációnkra.

IDŐPONTOT KÉREK!
Egyedi összeállítású Bach-Virág Esszenciák

MILYEN EGY KONZULTÁCIÓ?

Egy célzott beszélgetés keretében felmérjük, hogy mely személyiségjegyed az, amit oldani, s mely az, amit erősíteni kell. Ekkor készítünk számodra egy teljesen egyedi, személyre szabott és programozott JAMM-Virág Esszenciát, melynek segítségével oldhatod az akadályozó jellemvonásaidat. Kapcsolatteremtési problémák, félelmek, önbizalomhiány, folytonos bizonytalanság? Az akadályozó személyiségjegyek ma már enyhíthetőek, vagy akár meg is szüntethetőek!

Kérdeznél? Időpontot kérnél?

ÍRJ NEKÜNK MESSENGEREN!
Egyedi összeállítású Bach-Virág Esszenciák

MENNYIBE KERÜL?

A személyes konzultáció ára 9.000 Ft, mely tartalmazza az 1 órás beszélgetést, a személyedre szabott és programozott JAMM-Virág Esszenciát, illetve a csepp szedésétől számított 2. héten az e-mailes konzultációt. Egy üvegcse nagyjából 1 hónapra (30 napra) elegendő esszenciát tartalmaz. Amennyiben az elakadásod túl nagy a kúra folytatása javallott, melyet a személyes konzultáción vagy a későbbiekben egyeztetünk. Mivel az esszencia csak és kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz túladagolás vagy allergiás reakció nem fordulhat elő. Kérjük, olvasd el Fontos! aloldalunkat is! Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

IDŐPONTOT KÉREK!
Egyedi összeállítású Bach-Virág Esszenciák

Stabil és Harmonikus Élet

JADE · AMMARKESH VIRÁG ESSZENCIÁK

Mivel minden Belőled fakad, „csupán” meg kell nyitni az utat a változásod felé, hogy megtaláld a Benned élő Teremtő Erőt, mely mindenre képessé és hivatottá tesz Téged, hogy végre stabil és kiegyensúlyozott életet élhess.

A teljesen egyedi összeállításban készülő Bach-virág Eszenciákkal erre az útra segíthetünk Téged!

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Rolunk mondták

Autista és beszédproblémás kisfiamnak rendeltem először, de ma már magamnak is. Használ! Sőt, már a kisfiam magától kéri, ha elfogy, hogy rendeljek újra. Áldás kísérje utatokat!

MARIANN - 41 ÉVES, BUDAPEST

Már két hónapja szedem a félelmeim oldására, nagy sikerrel. Megszűntek alvási nehézségeim, enyhültek a félelmek. Köszönöm nektek a sok-sok segítséget!

KATALIN - 26 ÉVES, SZENTENDRE

Furcsa, kettős érzelmeim oldására kértelek fel benneteket. Azt kell, hogy mondjam, pár nap alatt sokkal jobban vagyok, nagyon szépen köszönöm a beszélgetést, sok mindent megértettem magamból!

PÉTER - 47 ÉVES, CSÖMÖR

Régóta terveztem, hogy a segítségeteket kérem, és nagyon nem bántam meg! Hálásan köszönök mindent!

SUZANNE - 27 ÉVES, MISKOLC

Időpontot Kérnél?

EGYEDI ÖSSZEÁLLÍTÁSÚ JAMM-VIRÁG ESSZENCIÁK

A személyes konzultáció ára 9.000 Ft, mely tartalmazza az 1 órás beszélgetést, a személyedre szabott és programozott JAMM-Virág Esszenciát, illetve a csepp szedésétől számított 2. héten az e-mailes konzultációt. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség:

Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!

Változás és Gyógyulás

EGYEDI KRISTÁLYOK • AZ EGY EREJE • KIADVÁNYOK