Project Description

Egyedi összeállítású Virág-Esszenciák

EGYEDI MINŐSÉGBEN · 100%-BAN TERMÉSZETES · KIEMELKEDŐEN HATÁSOS

A JAMM Virág-Esszenciák alapját Bach dolgozta ki még az 1900-as évek elején. Viszont a Bach-virágterápiákkal ellentétben mi nem csak 3-4, hanem 8-12 féle komponenssel dolgozunk, a sokkal hatékonyabb gyógyulásodért.

Depresszió · Magány · Stressz, szorongás, kiégés · Krónikus egészségügyi problémák · Emésztési és érrendszeri zavarok kezelése · A psziché és a káros személyiségjegyek tüneteinek a kezelése · Hormonzavarok és immunbetegségek tüneteinek a kezelése · Lelki eredetű problémák kezelése · Stb…

Egyedi összeállítású Bach-Virág Esszenciák

BÁNTÓ ÉRZÉSEID VAGY GONDOLATAID VANNAK?

A fals személyiségjegyek – melyek minden emberben (Benned is) – megtalálhatóak, negatív hatásokra megsokszorozódhatnak, és ezáltal teljes mértékben megnehezítik a mindennapi életedet. Sok esetben okoznak pszichés vagy akár egészségügyi problémát, de megnehezítik párkapcsolatodat, tönkreteszik boldogságodat, sikereidet. Egyedül oldani ezeket a személyiségjegyeket szinte lehetetlen.

Ezért is ajánljuk Ügyfeleinknek Lélek elixírjeinket, illetve személyre szabott ásvány karkötőinket. Amennyiben Te is szeretnél segítséget kérni, ha szükségét érzed a változtatásnak, de elakadtál, mert számodra nem érzékelhető akadályba ütköztél, gyere le személyes konzultációnkra.

IDŐPONTOT KÉREK!

Stabil és Harmonikus Élet

JADE · AMMARKESH VIRÁG-ESSZENCIÁK

Mivel minden Belőled fakad, „csupán” meg kell nyitni az utat a változásod felé, hogy megtaláld a Benned élő Teremtő Erőt, mely mindenre képessé és hivatottá tesz Téged, hogy végre stabil és kiegyensúlyozott életet élhess.

A teljesen egyedi összeállításban készülő Lélek elixírjeinkkel erre az útra segítünk Téged!

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Mahrakesh)

Rolunk mondták

Autista és beszédproblémás kisfiamnak rendeltem először, de ma már magamnak is. Használ! Sőt, már a kisfiam magától kéri, ha elfogy, hogy rendeljek újra. Áldás kísérje utatokat!

MARIANN - 41 ÉVES, BUDAPEST

Már két hónapja szedem a félelmeim oldására, nagy sikerrel. Megszűntek alvási nehézségeim, enyhültek a félelmek. Köszönöm nektek a sok-sok segítséget!

KATALIN - 26 ÉVES, SZENTENDRE

Furcsa, kettős érzelmeim oldására kértelek fel benneteket. Azt kell, hogy mondjam, pár nap alatt sokkal jobban vagyok, nagyon szépen köszönöm a beszélgetést, sok mindent megértettem magamból!

PÉTER - 47 ÉVES, CSÖMÖR

Régóta terveztem, hogy a segítségeteket kérem, és nagyon nem bántam meg! Hálásan köszönök mindent!

SUZANNE - 27 ÉVES, MISKOLC

Időpontot Kérnél?

JAMM VIRÁG-ESSZENCIÁK A LÉLEK ELIXÍRJE

A konzultáció ára 10.000 Ft, mely tartalmazza az 1 órás beszélgetést, a személyedre szabott és programozott Virág-Esszenciát, illetve a csepp szedésétől számított 2. héten az e-mailes/telefonos konzultációt. A konzultáció személyesen és távolról egyaránt végezhető.


Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség. Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!