Project Description

Az Egy Érintése

MELLYEL MEGNYÍLIK BENNED AZ EREDET

100% MEGBÍZHATÓSÁG · 100% ELÉGEDETTSÉG · KIEMELKEDŐ REFERENCIÁK

Az Eredet maga az az Ősenergia, mely születésedkor elindította szíved első dobbanását. Ez az energia hordozza magában Tiszta Önvalódat. A tiszta, valódi vágyaidat és céljaidat, magát az utadat. Egyszóval azt, ami Te magad vagy! Nevezhetnénk akár a Benned lakozó Teremtőnek. Az Ősforrásnak, a Mágusnak, akinek a felébresztésével elindul a Saját Életed.

Jogosan merül fel Benned a kérdés, hogy “eddig nem volt saját életem?”… Nos, az igazat megvallva, nem.

BETEGSÉGEK ÉS STRESSZ HELYETT

Már születésedtől fogva más szabály rendszerét tanulod. Megtanulod szüleid szabályait, az iskola, barátaid, majd a munkahelyed és párod szablyait követni, akik szintén más szabály rendszereket követnek. Valahogy ebben a sok tanulásban csak egy valami hiányzik. A Saját szabályrendszered.

Hiszen magadról vajmi keveset tudsz, illetve amit tudsz is más tükréből látod. Nem ismered igazán magad, csupán csak külső szemlélők leírásai alapján alakítasz ki magadról egy képet. Majd elindulsz a nagybetűs életben, s mivel Önismeret nélkül mész olyan vagy, mint egy flipper golyó. Kilőnek és gurulsz amerre lehet, a Sors/Végzet/Karma néha lök rajtad egyet.

Hogy nyersz vagy veszítesz csupán a véletlen függvénye. Az események sodornak, Te pedig hol úszol az árral szemben, hol hánykolódsz életed tengerén. Majd jönnek a betegségek, a stressz okozta tünetek, elkezdesz gyógyszert szedni és kész is az ördögi kör…

IDŐPONTOT KÉREK!
AZ EGY ÉRINTÉSE

DOBD EL A MÚLTAT!

Azt Te is tudod, hogy a gyógyszer csak tünetet nyom el, és az orvos is csak betegséget gyógyít – de ettől még nem változik meg az életed. Mert a változáshoz változtatnod kell.

A Valódi Önmagad

Ebben segít Neked az Egy Érintése. Ugyanis az Egy Érintésével elindul Benned egy energetikai tisztulási folyamat, és felébred Benned maga az Eredet. Mely képes ledobni Rólad minden felvett személyiséget, melyek akadályozzák életedet, egészségedet és boldogságodat. Eltávolítva ezzel minden olyan gátat és akadályt, melyek a tested energia rendszerében okoznak hatalmas zűrzavarokat, hogy elindulhasson végre életed valódi esszenciája és harmóniája.

IDŐPONTOT KÉREK!
Az Egy Érintése

MENNYIBE KERÜL ÉS MI AZ EREDMÉNYE?

A folyamat jelentős energetikai változás indít el Benned, mely mind érzelmileg, mind a gondolataidban változásokat hoz. Egyszerűen letisztulsz. Tisztábbá, érthetőbbé és logikusabbá válnak tetteid és érzéseid. Átlátod Önmagad, mely a mai világban nem kis szó, hiszen mindenki elveszett és mindenki keresi a kiutat.

Kérdeznél? Időpontot kérnél?

ÍRJ NEKÜNK MESSENGEREN!

A folyamat általában 5-6 találkozást igényel (problémától függően persze), ugyanis a változást fel kell tudnod dolgozni, illetve egy teljesen új szemléletmódot kell elsajátítanod önmagadról, önmagaddal kapcsolatban. A személyes konzultáció díja br. 9.000 Ft/alkalom, mely tartalmazza az 1 órás energetikai kezelést és a célzott beszélgetéseket is. De választhatod a 2 órás kezeléseinket is, melynek díja 14,000 Ft/alkalom. Hisz ideje végre megismerkedned a Szabad Önmagaddal: boldogságoddal, harmóniáddal és kiegyensúlyozottságoddal. Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

Az Egy Érintése

Önmagad Teljessége

JADE · AMMARKESH AZ EGY ÉRINTÉSE

Sokan sok mindent ígérnek, sokan sok mindent tudnak. De új életet, harmóniát és belső egyensúlyt csak az Egy Érintése adhat.

Változtatnál, de nem tudod, hogy hogyan? Gyere el hozzánk, hogy kiengedjük a Benned szunnyadó Dzsint és megmutassuk az igazi utad!

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben – ez kicsit még fura, de végre szabad vagyok, rengeteg kreatív ötlettel. Hálásan köszönöm!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nekem amit adtál az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 38 ÉVES, BUDAPEST

Sok mindent láttam már, sok mindent kipróbáltam már… Nem tudom, hogyan csináljátok, de amit tudtok, abban a legjobbak vagytok! Hálám Nektek!

BEA - 43 ÉVES, BUDAPEST

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nekik és köszönöm kitartó munkájukat! Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott! Áldás kísérje utatokat!

SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD

Időpontot Kérnél?

AZ EGY ÉRINTÉSE, MELLYEL MEGNYÍLIK AZ EREDET

A személyes konzultáció díja br. 9.000 Ft/alkalom, mely tartalmazza az 1 órás energetikai kezelést és a célzott beszélgetéseket. De választhatod a 2 órás kezeléseinket is, melynek díja 14,000 Ft/alkalom. Hogy bővebb képet kapj az energetikai kezelésekről, olvasd el Fontos! menüpontunkat is. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség:


Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!

Spirituális Gyógyászat

AZ EGY GYÓGYÍTÓ EREJE • EGYEDI ÁSVÁNY KARKÖTŐK • VIRÁG-ESSZENCIÁK