Project Description

Az Egy Gyógyító Érintése

BELSŐ HARMÓNIA · EGÉSZSÉG · BOLDOGSÁG

A BETEGSÉG NEM MÁS, MINT HOGY MEGVÁLTOZOTT A TESTED ENERGETIKÁJA

Depresszió energetikai kezelése · Stressz, szorongás, kiégés · Párkapcsolati problémák · Krónikus egészségügyi problémák · Gyermekvárás (fogantatás) energetikai segítése · Fizikai fájdalommal járó tünetek kezelése · Emésztési és érrendszeri zavarok kezelése · A psziché és a káros személyiségjegyek tüneteinek a kezelése · Hormonzavarok és immunbetegségek tüneteinek a kezelése · Hallás ás látászavarok kezelése · Stb…

Az Egy Érintése

LÉLEK-, TUDAT- ÉS SZELLEMGYÓGYÁSZAT

Úgy érzed valami megváltozott Benned? Elvesztetted a lendületed, a harmóniád vagy akár a sikered? Már egészségügyi problémáid is vannak? Sajnos felgyorsult életmódod, életed folyamatos változása és nehézségei állandó energetikai változásokat okoznak a Testedben. Ennek következménye első körben a psziché betegségei (depresszió, kiégés, stressz, magány stb.), majd az egészségügyi problémák.

Fontos tudnod, hogy az Energetikai Gyógyászat nem helyettesíti semmilyen formában a hagyományos orvoslást, pusztán csak kiegészítheti azt, mint alternatív megoldás. Viszont amennyiben Tested elfogadja az energetikai segítséget, a változásod, gyógyulásod sokkal gyorsabbá válik.

IDŐPONTOT KÉREK!

A személyes konzultáció díja br. 9.000 Ft/óra, mely tartalmazza az 1 órás energetikai kezelést és a célzott beszélgetéseket is. De választhatod a 2 órás kezeléseinket is, melynek díja 14,000 Ft/2 óra. A kezelések személyesen és távolról egyaránt működnek. Ha szeretnél időpontot kérni, hívj minket a +36 (20) 441 3775 telefonszámon, vagy írj nekünk facebook Messengeren!

Önmagad Teljessége

JADE · AMMARKESH AZ EGY GYÓGYÍTÓ ÉRINTÉSE

Sokan sok mindent ígérnek, sokan sok mindent tudnak. De új életet, harmóniát és belső egyensúlyt csak az Egy Érintése adhat.

Változtatnál, de nem tudod, hogy hogyan? Gyere el hozzánk, hogy kiengedjük a Benned szunnyadó Dzsint és megmutassuk az igazi utad!

Ági (Jáde) és Tomi (Ammarkesh)

Ági (Jáde) és Tomi (Mahrakesh)

Rolunk mondták

Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni, köszönöm Nektek, hogy visszakaptam az életem!

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni. Jól érzem magam a bőrömben – ez kicsit még fura, de végre szabad vagyok, rengeteg kreatív ötlettel. Hálásan köszönöm!

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST

Nekem amit adtál az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Zaj van a fejedben? Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!

RÓBERT - 38 ÉVES, BUDAPEST

Sok mindent láttam már, sok mindent kipróbáltam már… Nem tudom, hogyan csináljátok, de amit tudtok, abban a legjobbak vagytok! Hálám Nektek!

BEA - 43 ÉVES, BUDAPEST

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nekik és köszönöm kitartó munkájukat! Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott! Áldás kísérje utatokat!

SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD

Időpontot Kérnél?

BELSŐ HARMÓNIA · EGÉSZSÉG · BOLDOGSÁG

A személyes konzultáció díja br. 9.000 Ft/óra, mely tartalmazza az 1 órás energetikai kezelést és a célzott beszélgetéseket. De választhatod a 2 órás kezeléseinket is, melynek díja 14,000 Ft/2 óra. A kezelések személyesen és távolról egyaránt működnek.


Hogy bővebb képet kapj az energetikai kezelésekről, olvasd el Fontos! menüpontunkat is. Telefonszámodra az időpont egyeztetés miatt van szükség. Elakadtál vagy kérdeznél? Itt felveheted velünk a kapcsolatot!