A Mag, melyből minden származik

Minden spirituális irányzatnak egy eredete van, maga a MAG amiből származik maga az ember. Az ősrobbanás, mely fogantatásodkor történt, ami elindítottad szíved dobogását és sejtjeid működését. Ez a szikra maga az Eredet kezétől vezéreltetett. Itt teremtődött meg Sorsod, választottál Akashát és Karmát. Itt indult el utad, mely hosszú és szövevényes, útvesztőkkel tarkított – de megéri, hiszen mindenki egy céllal születik, megtalálni saját útját, saját harmóniáját, saját boldogságát.

Aztán elveszel az útvesztőkben más irányát, más útját követed, apukád/anyukád sorsát cipeled a válladon. Tedd le más útját, engedd el más sorsát és keresd a Saját Eredeted, a Szikrát, mely létrehozott Téged!

JÁDE
JÁDEKravecz Ágnes
A Lélek és az érzelmek gyógyításával foglalkozom, de az Angyalok és a Démonok – azaz a Segítők üzeneteinek a tolmácsolásában is én segítelek.
Írj nekünk messengeren!
AMMARKESH
AMMARKESHElek Tamás
Főként tudat, lélek és szellem gyógyítással, tisztítással és a test teljes gyógyulásával foglalkozom, keress bátran az elérhetőségeimen!
Írj nekünk messengeren!

A Benned Élő Szeretet

Pár évvel ezelőtt furcsa kérdéseket tettünk fel önmagunknak, önmagunkról. Számos kérdésre kerestük a választ több száz könyvben, több tucat előadáson, de valahogy soha nem találtuk meg azt, amit kerestünk. Egészen addig, amíg önmagamban nem kezdtünk el kutakodni egy meditációban. Ezzel az oldallal igyekszünk Téged is megtanítani önmagad mély és feltétel nélküli szeretetére, hogy feltárulhasson előtted Isteni Lényed mérhetetlen csodája és ereje.

Szeretnénk, ha felfedeznéd az Önmagadban rejlő elképesztő lehetőségeket, a Benned lévő Szeretetet és bölcsességet, a Teremtő Erőt, mely képes bármilyen akadályt legyőzni. Mely segít ledönteni a korlátaidat, segít megszabadulni a félelmeidtől, hogy képessé válj szeretni önmagad (… és másokat), mindentől és mindenkitől függetlenül. Ez minden, amit el szeretnénk érni … Tarts velünk ezen az úton!

Rolunk mondták

“Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni”

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

“A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!”

ROBI - 38 ÉVES, GYÖMRŐ

“Nekem amit ADTATOK az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!”

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

“Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni!”

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST
“Csak ajánlani tudlak benneteket mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nektek és Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott!”
SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD
JAMMSTORE ÁSVÁNY KARKÖTŐK WEBÁRUHÁZ