A Te utad, a Te boldogságod

Minden spirituális irányzatnak egy eredete van, maga a MAG amiből származik maga az ember. Az ősrobbanás, mely fogantatásodkor történt, ami elindítottad szíved dobogását és sejtjeid működését. Ez a szikra maga az Eredet kezétől vezéreltetett. Itt teremtődött meg Sorsod, választottál Akashát és Karmát. Itt indult el utad, mely hosszú és szövevényes, útvesztőkkel tarkított – de megéri, hiszen mindenki egy céllal születik: hogy megtalálja saját boldogságát, harmóniáját, sikerét és szerencséjét.

Azonban elvesztél az útvesztőkben: más irányát, más útját követed, apukád/anyukád sorsát cipeled a válladon. Tedd le más útját, engedd el más Sorsát és keresd a Saját Eredetedet, a Szikrát, mely létrehozott Téged!

JÁDE
JÁDEKravecz Ágnes
A Lélek és az érzelmek gyógyításával foglalkozom, de az Angyalok és a Démonok – azaz a Segítők üzeneteinek a tolmácsolásában is én segítelek.
Írj nekünk messengeren!
MAHRAKESH
MAHRAKESHElek Tamás
Főként tudat, lélek és szellem gyógyítással, tisztítással és a test teljes gyógyulásával foglalkozom, keress bátran az elérhetőségeimen!
Írj nekünk messengeren!

Önmagad Sikere és Boldogsága

Gondolkodtál már azon, hogy vajon mitől függhet az, hogy valaki boldog és sikeres? Hogy miért csak a lakosság 1-2%-a érdemli meg ezt a két csodát? Pedig Te sem vagy kevesebb, Te sem vagy rosszabb!

Pár évvel ezelőtt éppen ezeket a kérdéseket tettünk fel önmagunknak, önmagunkról. És persze számos egyéb kérdésre is kerestük a választ több száz könyvben, több tucat előadáson, de valahogy soha nem találtuk meg azt, amit kerestünk. Egészen addig, amíg önmagunkban nem kezdtünk el kutakodni egy meditációban. Éppen ezért ezzel az oldallal, munkánkkal, segítségünkkel szeretnénk Téged is elvezetni a Saját Utadhoz, mely egyszerre rejt mindent számodra: boldogságot, harmóniát, kiegyensúlyozott párkapcsolatot, szerencsét és sikert.

Mert eljött az idő, hogy Te is megérdemeld mindezeket.

Rolunk mondták

“Köszönöm azt a rengeteg törődést és odaadást, és az elszántságotokat, amivel bebizonyítottátok hogy az alagút végén fény van! Hogy van kiút, és gyógyszerek nélkül is lehet élni”

ILDIKÓ - 42 ÉVES, GYÖMRŐ

“A változás óriási! Megszűntek a hangok a fejemben, az üzleti életben száguldok, köszönöm! Helyére került bennem minden! Tudni akarod merre tartasz, ki vagy? Itt a helyed!”

ROBI - 38 ÉVES, GYÖMRŐ

“Nekem amit ADTATOK az maga a SZABADSÁG, évek óta nem éreztem ezt! Mit jelent számomra ez? A TELJES lelki és testi gyógyulást! Köszönöm!”

ANDREA - 46 ÉVES, BUDAPEST

“Már az első alkalom után egyfajta végtelen szabadságot éreztem, annak ellenére, hogy egy végtelenül zárkózott ember vagyok. Ma már nem akarok másoknak megfelelni!”

GÁBOR - 39 ÉVES, BUDAPEST
“Csak ajánlani tudlak benneteket mindenkinek, aki a saját életét akarja élni! Minden pillanatban hálás vagyok nektek és Édesanyámmal is csodát tettek, éveket fiatalodott!”
SZILVIA - 44 ÉVES, MAGLÓD
JAMMSTORE FÉLDRÁGAKŐ WEBÁRUHÁZ