Szeretnék most Neked megmutatni egy nagyon egyszerű technikát, mellyel tested-lelked rendbe tudod tenni. Tudod, az elmúlt hetekben-hónapokban nagyon sok problémával találkoztam a környezetemben: van aki a félelmeitől szenved nap mint nap, van aki a depressziójától, van aki számos egyéb betegségtől. Van aki a rákkal, vagy valamilyen daganatos betegséggel vívja a harcot, de van olyan is, aki autoimmun betegségben szenved.

Talán furcsa ezt leírnom, de ezek mind-mind megoldandó feladatok, melyben nagyon sokat segíthet, ha megtalálod az önmagadhoz vezető utat, ha megtalálod a Belső Szereteted.

Távol álljon tőlem, hogy bármilyen orvosi tanácsot adjak számodra, egyszerűen csak a szeretet, a Belső Szereteted elképesztő erejét szeretném megmutatni.

Azt az erőt, mely egyszerre képes felszabadítani és feltölteni, boldogsággal és szeretettel elhalmozni, mely képes gyógyítani is.

Testet és lelket egyaránt.

Egyszerűen csak csináld, és tapasztald meg saját magad Önmagad Szeretetének erejét és a hatékonyságát. Pár nap alatt érezni fogod a változást:

 • hogy sokkal jobb a közérzeted,
 • hogy felszabadultabb vagy,
 • hogy vidámabb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagy,
 • hogy nem rágódsz felesleges dolgokon,
 • hogy visszatér az életkedved, az erőd és az életszereteted,
 • hogy megoldódnak a problémáid, melyek nem is biztos, hogy akkora problémák…

És nem kell több, ennyi bőven elég.

Mindenhez.

Meditáció: Saját Szereteted Áramoltatása

Van naponta 3 x 1 perced?

Háromszor egy perc, naponta. Ugyanis ez az egyszerű – már-már végtelenül egyszerű – technika ennyit kér csak Tőled. Mit kapsz cserébe? Csak jót, szeretetet, boldogságot, örömöt, nyugalmat, békét… egyszóval az életet, az életörömöt.

Magát a Szeretetet!

De mit is kell csinálni?

Egyszerűen csak csukd be a szemed, és képzeld el azt, hogy egy parányi Szeretet-Gömb indul el a szívedben. Ez a gömb egyre nagyobbá és erősebbé válik, egészen addig, amíg kitölti teljesen a tested és lelked, hogy ragyogj! Később ezt már nyitott szemmel is gyakorolhatod, egyszerűen érezni fogod, ahogy kitölti és feltölti tested és lelked ez a Belső Erő. Mond ezt közben magadban, gondolatban:

Itt kezdődik – ezt kell mondanod magadban:

Elfogadom szívem minden szeretetét. Elfogadom Önmagam, Lelkem önzetlen Szeretetét és Erejét, hogy kitöltse és feltöltse teljes testem és lelkem, hogy ragyogjak, tisztuljak és szeressek! Töltsön fel ez a Belső Erő a fejem búbjától a lábujjam hegyéig, tisztítsa meg testem lelkem egyaránt. Töltsön fel Önmagam Szeretete, hogy gyógyuljak, ragyogjak, tisztuljak és szeressek.

És itt a vége. Ennyi. Még 1 perc sincs.

Meditáció: Saját Szereteted Áramoltatása

Javallatok és mellékhatások?

Ezt a technikát bárhol, bármikor gyakorolhatod naponta. Nem csak 3×1-szer, ahányszor csak eszedbe jut! Buszon, villamoson, metrón, irodában, mosdóban, autóban ülve, elalvás előtt és felébredés után, fogmosás közben, játszótéren, óvodában, iskolában. Vagy akár egy tárgyalás kellős közepén. Bárhol, bármikor és akárhányszor naponta, ahányszor csak időd engedi.

 • Ideges leszel? Csináld!
 • Fáradt vagy? Csináld!
 • Rosszul érzed magad? Csináld!
 • Feszült vagy valamitől vagy valakitől? Csináld!
 • Valaki leszívta az energiáidat? Csináld!
 • Beteg vagy, esetleg fáj valamid? Csináld!
 • Kimerült és életunt vagy? Csináld!
 • Fáj a fejed? Rossz a közérzeted? Csináld!
 • Boldog vagy, és tele vagy életörömmel? Csak csináld!

Ingyen van. Nem kerül semmibe.

Tapasztald meg Te is milyen hatása van Önmagad Szeretetének az életedre, az életminőségedre. Nem okoz függőséget, nincs mellékhatása, nincs korhoz kötve és bárki csinálhatja. Egyszerűen csak jobbá teszi az életed.

Csináld folyamatosan 1-2 hétig, amikor csak eszedbe jut, majd oszd meg velem a tapasztalataidat! De ezt a végtelenül egyszerű technikát másoknak is megmutathatod: a gyermekeidnek, a szüleidnek, a párodnak, a barátaidnak, az ismerőseidnek.

Kérlek oszd meg ezt a cikkem…

jusson el minél több emberhez, mindenkihez, akinek szüksége van rá!

Szeretettel,
Jáde és Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!