Ezt a meditációt még 2016 januárjában kezdtem el, lényege hogy önmagadra találj és megtapasztald önmagad, a Belső Mestered feltétel nélküli szeretetét. A menete nagyon egyszerű, hagyd hogy megtörténjenek a dolgok, és ne akard… Sokan azért nem találják meg a belső békét mert egyszerűen csak keresik, de nem hagyják, hogy megtörténjen.

A meditáció több pontján valószínűleg rád fog jönni a sírás. Hagyd hogy kijöjjön és ne ellenkezz. Érezz. Csak érezz. Gyermeki énnel közelíts mindenhez, amit most kapsz. Ha kell vegyél magad mellé zsebkendőket, hidd el, ez a meditáció mindenkit megtör, és mindenkit felszabadít … saját tapasztalat. És sokszor fogsz megtörni közben, de utána minden egyes alkalommal egyre erősebb és erősebb leszel. És hidd el, nem szégyen a sírás…

A belső béke nem adja ingyen magát

… le kell vetkőznöd az egót amennyire csak lehet, hogy megértsd önmagad csodálatát, és megérezd önmagad feltétel nélküli, mély szeretetét. Az Isteni Szeretetet.

Ha a meditáció bármely pontján elalszol, ne aggódj. Ez egy természetes folyamat, az egód bealtat. Később kezd újra, és csak csináld, csináld, csináld. Csodákra fogsz lelni.

Megpróbálom lépésenként leírni – nem tudom, miért így, de így van jól minden, ahogy van…

Akkor kezdjük is

Ha lehet törökülésben ülj le (bár ha kényelmesebb, nyugodtan ülj egy székben, vagy fotelben, esetleg feküdj hanyatt… ahogy jólesik), hátadat támaszd neki valaminek, hogy ne legyen megterhelő az ülés. Ha van rajtad nadrágszíj lazítsd meg, hogy szabadon áramoljon Benned az energia, minden porcikádban.

Meditáció: Belső Mestered Szeretete

A fémet nem kell levenned magadról: gyűrű, karkötő, nyaklánc, egyéb láncok – nyugodtan maradjanak. Kezeid az öledben legyenek, ujjaid összefűzve. Ennek a lényege, hogy 2 erőtér jön létre körülötted, mely megvéd és szeret. A lelked ilyenkor sérülékeny, ezért így csináld.

Csukd be a szemed, most lazítani fogunk

Vegyél kérlek 3 nagy levegőt az orrodon, melyet a szádon fújsz majd ki… érezd ahogy a szívedben, mellkasodban, köldöködben lévő feszültség kiáramlik Belőled a levegő kiáramlásával.

Ha készen állsz, folytasd normál levegővétellel, az orrodon át. Próbáld meg a levegőt a gyomrodba lélegezni – ez csak annyi, hogy nem a tüdőd csúcsa, a mellkasod emelkedik, hanem a hasfal, ahogy lélegzel:

Mond ezt kérlek magadban minden levegővételnél…

egészen addig amíg azt nem érzed, hogy ellazultál:


“Minden egyes levegővétel ellazítja testem, a fejem búbjától egészen a talpamig. Minden egyes levegővétel ellazítja testem, a fejem búbjától egészen a talpamig. Minden egyes levegővétel megnyugszik szívverésem, megnyugszik légzésem, megnyugszik elmém, megszűnnek félelmeim. Minden egyes levegővétel ellazítja testem, a fejem búbjától egészen a talpamig. Minden egyes levegővétel ellazítja testem, a fejem búbjától egészen a talpamig. Minden egyes levegővétel megnyugszik szívverésem, megnyugszik légzésem, megnyugszik elmém, megszűnnek félelmeim.”


Érezni fogod, ha készen állsz a belépésre.

Ha készen állsz, lépj be

Ekkor megjelenik előtted majd egy ajtó. Kérlek, hogy fogadd el az ajtó minden egyes részét, olyannak amilyen. Ne akard, megváltoztatni. Lehet, hogy a lakásod bejárati ajtaját fogod látni. Lehet, hogy más ajtót. Csak fogadd el és lépj ki rajta.

Egy helyre érkezel, mely lehet egy mező, szikla, vagy akár a világ teteje. Lehet patakpart, hely, erdő…. Fogadd el és ne kérdőjelezd meg, hogy miért ide kerültél. Ez a hely “A Lelked Temploma!”

Meditáció: Belső Mestered Szeretete

llj meg egy picit és nézz szét kérlek, legyen benned a teljes elfogadás és a gyermeki érdeklődés. Próbáld meg levetkőzni a felnőtt egód, csak fogadd el a helyet és ne változtass rajta. Gyermeki énnel és kíváncsisággal közelíts mindenhez, hagyd a “majd én megmondom, hogy mit is lássak” feelinget, mert nem jutsz vele semmire.

Hagyd el a korábbi meditációs technikákat is, nincs szükséged rájuk. Még zenére sem.

Ez a hely csodákra képes

Ha sokat vagy itt, gyökeresen át fog alakulni, a legnagyobb pompára és a legnagyobb csodákra számíthatsz itt, ha hagyod hogy megtörténjen…. Ha képes vagy elfogadni, hogy Mestere vagy az életnek és szívedben ott lakozik Isten egy darabkája, mely csak arra vár, hogy felfigyelj rá.

Találni fogsz ezen a szent helyen egy oltárt, képzeld el olyannak, amilyennek csak szeretnéd és ne változtass rajta, csak fogadd el.

Ez az oltár bármilyen lehet, ez a Te oltárod, csak a Tied. Ülj le most ide, ahogy jólesik Neked. Lehetsz törökülésben, vagy ahogy kényelmes.

Találni fogsz az oltárod környezetében füstölőket, és gyertyákat.

Kérlek, hogy gyújts most meg egy füstölőt és egy gyertyát, gyufával vagy öngyújtóval, teljesen mindegy, ahogy jólesik. Saját szavaiddal mond ezt kérlek, miközben meggyújtod:


“Szívem minden szeretetével és hálájával gyújtom meg ezt a gyertyát és füstölőt a Teremtőnek, Istennek, Földanyának, minden Arkangyalnak és Angyalnak, a Föld és az Univerzum minden élőlényének a tiszteletére. Szeretettel és hálával. Köszönöm, hogy élhetek, és köszönöm, hogy tapasztalhatok!”


Képzeletben tedd össze a kezed kérlek, imatartásba, és hajts fejet előttük.

Állj most fel, és menj tovább

Nézz szét nyugodtan, látni fogsz a közeledben egy pihenőhelyet. Lehet ez egy pad, vagy akár egy patakpart, ami Neked jól esik. Ülj most le oda, ahová a szíved húz. Gyermeki én, ne felejtsd el kérlek. Ne arra menj, amerre akarsz, hanem arra, amerre a szíved húz.

Ha odaértél, ülj le. Itt pihenhetsz, ameddig csak jólesik, de előtte lesz egy kis dolgod…

Meditáció: Belső Mestered Szeretete

Ahogy leültél, melletted bal oldalon egy fehér füzetet találsz, tollal. Jobb oldalon egy sárga füzetet, szintén egy tollal. Mindkét füzet egy-egy oldalad jelképezi. Kérlek, hogy most vedd a kezedbe a bal oldali fehér tömböt és a tollat. Kezdj el írni. Fontos, hogy lásd, írod, Te magad írod és nem csak megjelenik:


“Szeretem önmagam és szeretek másokat.”
“Becsülöm önmagam és becsülök másokat”
“Tisztelem önmagam és tisztelek másokat”
“Nem bántok másokat, még magamat sem”
“Megbocsátok mindenkinek, még magamnak is.”


A sorrend teljesen mindegy, ha kell lapozz…

írj és írj ameddig csak jólesik, akár 2x, 3x, 4x 10x… Ha készen vagy, hajtsd be a tömböt, és tedd le bal oldalra. Vedd most fel a jobb oldali sárga tömböt a tollal. A tömb fejlécében ez áll: ELENGEDÉS – Kezdj el írni, ami jólesik, ezek csak példák:


Elengedem önmagam büntetését.
Elengedem a haragot, a dühöt az ítélkezést.
Elengedem mások bírálatát.
Elengedem a kevés pénztől való félelmeimet.
Elengedem a sok pénztől és a bőségtől való félelmeimet.
Elengedem az engem és a fejlődésemet gátló blokkjaimat.
Elengedem a negatív gondolataimat.
Elengedem az engem bántó vagy kihasználó barátokat, családtagokat.
Elengedem a múltam és a jövőm félelmeit.
Stb…
Ami jön, írj, ne kérdőjelezd meg, írj.


Írj ki magadból mindent, ha kell lapozz és írj.

Ha készen vagy, kérlek, hogy tépd ki a füzetből a lapokat. Ne összetépd, csak tépd ki őket! Ha patakparton ülsz hajts belőle egy kis hajót, ha sziklán vagy valami magaslaton, készíts belőle egy kis repülőt. Majd engedd el!

Lásd ahogy elúszik, vagy elrepül.

Ezekre nincs szükséged. Bármennyire is hihetetlen még számodra ne felejtsd el, hogy legbelül, a szíved legmélyén Mester vagy, Isten egy darabkájával és feltétel nélküli szeretetével!

Meditáció: Belső Mestered Szeretete

Ülj most itt egy kicsit, és merengj, gondolatok jönnek és mennek, ne akard megérteni ezeket, egyszerűen csak engedd el őket, pihenj. Ha nagyon kusza a fejed, koncentrálj mindig a légzésedre… bármikor, a meditáció bármely pontján, ha elkalandozol térj vissza a légzésedhez. Rövidesen az egó feladja a harcot és itt, a szívedben mindig nyugtod lesz.


KIEGÉSZÍTÉSKÉPPEN

Minél többet meditálsz, észre fogsz venni egy érdekességet – meditációban erőteljesen csökken a légzésed. Tulajdonképpen ez egy ébren-alvó állapot, ahol kikapcsol az egó és a lélek dolgozik. A légzésed nagyon lelassul, lesz olyan, hogy azt veszed észre percek óta nem vettél levegőt.

Ne aggódj, nem kell félned. Levegőt veszel, csak olyan nagy mértékben lecsökken a tüdő mozgása, hogy már szinte nem is érzed. Szinte csak egy kis szellő jár ki-be a légutakon… Nem kell félned, minden rendben lesz és tudd, hogy fent mindig vigyáznak Rád. Mindig!

Kezdetben egy-egy alkalommal akár 10-20p is kell majd, hogy ellazulj, később gyakorlással ez akár 2-10 mp is lehet.

A meditáció fő célja az un. belső csend elérése, ahol kifejezetten a Belső Mestered hangját hallhatod. Ez maga a belső béke. Itt tudod majd megtapasztalni először önmagad és az Isten feltétel nélküli csodás szeretetét is. Minél többet gyakorolsz, annál könnyebben fog ez menni. És annál inkább keresni fogod majd a csendet a lelkedben.

Egy olyan utazás ez, melyet mindenkinek meg kell tapasztalnia…


Befejezésül

Befejezésképpen arra kérlek, hogy képzeld el, ahogyan felülről egy fehér csodás fény érkezik rád, mely belép a fejed búbján a testedbe. Szeretettel teszi mindezt, hogy feltöltsön, hogy békét és boldogságot ébresszen a szívedben. Ez maga Isten fénye, a Fény, mely összekapcsol belső Mestereddel, mely minden sejtedet erre az ősi kapcsolatra emlékezteti.

Fürödj ebben a fénybe ameddig csak akarsz, töltődj fel, élvezd.

Lehet, hogy más fényeket is fogsz érzékelni, más színeket is, hisz az Őrangyalod(aid) is arra várnak, hogy felfigyelj rájuk. És Ők is más-más színekben pompáznak, de erről majd később. A teljes meditáció csak egy iránymutatás, hagyd hogy a Belső Mestered vezessen minden pillanatban. Másra nem is lesz szükséged.

Ha végeztél és szeretnél kijönni, egyszerűen csak térj vissza az ajtódhoz és lépj át rajta. Újra abban a helységben leszel, ahonnan elindultál.

Már a valóságodban vagy

… de mielőtt még kinyitod a szemed, tedd még meg Nekem a következőt. Tedd össze a kezed imatartásba, és a saját szavaiddal mond el magadban ezt:

Köszönöm Istenem ezt a meditációt és a Fényt! Hadd ajánljam fel meditációmat és szeretetemet a Föld minden élőlénye számára, hogy mindenki szeretetben, békében és harmóniában élhessen egymás mellett!

Nyisd most ki a szemed, jelen vagy, a MOST-ban vagy.

Ezt a meditációt bármikor csinálhatod, akár naponta többször is, amikor szükségét érzed. Időtartama 20-60 perc is lehet, ahogy jólesik, mindez Tőled függ. Gyökeres változást fogsz észrevenni az életed minden területén!

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!