Még januárban az egyik meditációm alkalmával – egy hirtelen ötlettől felbuzdulva – kértem, hogy belenézhessek a saját Akasha-szerződésembe. Korábban nem nagyon tudtam, hogy mi is ez, egy weboldalon olvastam róla először, még délelőtt.

Az Akasháról így ír a Wikipédia, sajnos csak angolul. Ez egyfajta megállapodás a lelkek között, még a leszületés előtt. Az új életed legfontosabb céljait és mérföldköveit (feladatait) tartalmazza, melyet aláír mindenki körülötted: a családod, a barátaid, a gyermekeid… még az ismerőseid is. Mindenki, akivel új életed során valaha kapcsolatba fogsz kerülni.

Mindannyian egyfajta céllal születünk meg.

Erről szól az Akasha-szerződés. Mindannyian, akik aláírták a szerződésed Téged segítenek abban, hogy elérd a céljaidat.

(…) Az Akasha szanszkrit szó, szó szerint azt jelenti, éter, ég, levegő. Az a minden (vagy éppenséggel semmi), ami körülvesz minket. Különböző kultúrák különbözőképpen említik, nevezik az emberiség emlékezetének, Isten emlékezetének, a Biblia az Élet Könyve néven említi, a pszichológia pedig kollektív tudattalannak nevezi. Lényegét tekintve az a „hely”, ahol minden, ami valaha történt, és mindennek, ami valaha megtörténhet, a lehetősége fel van jegyezve. Az Akasha az ötödik elem, a végtelen űr, ami az Univerzum végtelen tudását tartalmazza. (…)

A meditációm szokás szerint kezdődött.

Miután végigcsináltam a kis procedúrámat és feltöltöttem magam, hirtelen eszembe jutott az Akasha-szerződés, és mondván miért is ne, kértem, hogy belenézhessek a sajátomba.

Az Akasha-szerződés

A teljes szöveget akkor még nem értettem, egyfajta rovásírással készült. Nagyon régi pergamen szerű lapon volt, sok-sok szöveggel, melyből hirtelen, fényes kontúrokkal kiemelkedtek a szerződés legfontosabb elemei. Akkor – bármennyire is megdöbbentő volt számomra – ezeket kaptam:

  • Megértés
  • Gyógyítás
  • Megvilágosodás
  • Felemelkedés
  • Minden tudás birtoklása

Tudom. Én sem hinném el – vagy erős kétséggel fogadnám –, ha ezt más mesélné el nekem. De nem más mesélte.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!