Megbocsátani annyit tesz, mint elfogadni és feloldozni Önmagad. De vajon hogyan lehet ezt jól csinálni? Ki képes a megbocsátásra, és ki nem? Valóban feloldoz a megbocsátás?

Csupa olyan kérdés, melyre már nagyon sokan keresik a válaszokat – és most talán Te is – hisz jelenlegi boldogságod kizárólag csak egy dologtól függ: a múltadtól és annak feldolgozásától.

Ha olvastad már korábbi cikkeimet a Belső Énekről, és hogy mekkora harc is dúl a Testedben, akkor már sejtheted, hogy magát a megbocsátást is ebben a harcban kell keresni. A módszer pedig roppant egyszerű.

A Megbocsátás Művészete

Arra kérlek, hogy most ülj le egy kanapéra, székre, vagy akár a földre, egy párnára. Egy nagyon rövid és egyszerű meditáción keresztül szeretném megmutatni Neked a megbocsátást és Önmagad feloldozását.

Meditáció: A Megbocsátás Művészete

És most kezdjük is – rövid, egyszerű, könnyen használható kis meditáció:

Lásd magad most egy mezőn, vagy akár egy szobában. Álljon ott előtted édesanyád és édesapád, és akár a testvéreid is. Mit érzel Anyukád, Apukád és a tesók iránt? Szeretetet, haragot, indulatot, esetleg hálát? Az érzések egymásra is épülhetnek, ne csak abból indulj ki, hogy “szeretem”… lehet, hogy találsz ott mást is!

Nézzük végig most a Te felcseperedésed egyes fázisait, hogy vajon a Benned élő csecsemő, gyermek, serdülő és ifi, vagy akár az egyetemista, vagy a felnőtt mit érez!

Kezd a csecsemővel, aki üljön most a karodon és lássa a szüleit. Milyen érzések vannak benne? Tedd rá a kezed a csecsemőre és érezd! Rossz érzések? Kérdezd meg Tőle, hogy miért? Miért haragszik Anyára, vagy Apára? Figyelj arra, amit mond és segíts neki, hogy elengedje a rossz érzéseket! A múlt nem számít, ideje megbocsátania…

Mutasd meg Neki, hogy Te mennyire szereted őt! Áraszd el a testét a Te szeretet-energiáddal, majd éreztesd vele, hogy a Szülei mennyire szeretik! Ne foglalkozzon a múlttal, engedje el azt, ami történt. Csak érezze, hogy szereted és szeretik! Ha pedig csupa jó érzés van már Benned és a csecsemőben, add a kicsit a szülei kezébe és hagyd, hogy öleljék és szeressék!

Na, milyen volt? Kicsordult a könnyed? Akkor folytassuk….

Csináld most ezt meg újra a gyermekkel, a serdülővel és így tovább! Ha jól megy, kivétel nélkül minden Éned már ott fog sorakozni melletted, hogy feloldozást nyerjen!

Apró, pici meditáció ez, de csodákra képes

Megváltozik minden Benned, elengeded a rossz érzéseket, magabiztos és stabil leszel, aki már tudja, hogy szeretik és Ő is nagyon tud szeretni. Tudod, hisz már érezted. Érezte minden éned, és ennél nem kell több!

És hidd el, minden csoda Benned van és Belőled indul ki… nincsenek nagy spirituális szeánszok, varázslások… minden egyszerű, a végletekig az, csak használd ezeket a kis pici technikákat. Erre a kis meditációra bárki képes, még akkor is, ha most azt mondod “nem tudok meditálni”…

Ha elakadtál bárhol is csak szólj, és kérd a segítségemet! A Test csak akkor válhat egészségessé és boldoggá, ha a Lelked is az.

Szeretettel,
Jáde és Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!