Az Emberiség már évezredek óta tisztában van azzal, hogy az emberi testet egy szabad szemmel nem látható úgynevezett energiahálózat, vagy meridiánhálózat alkotja. Maga az energia-gyógyászat nem új keletű csodamódszer, hisz az Ősi Mesterek, vagy akár maga Jézus a Bibliából már kézzel, azaz érintéssel gyógyított(ak).

Gondolj csak bele, hogy így – és a régi nagy spirituális gyógyászatok is – mind-mind ennek az energia hálózatnak az aktiválásával, tisztításával próbáltak meg gyógyulást elérni. És itt teljesen mindegy, hogy akupunktúráról, reikiről vagy nadiról beszélünk, az alapok mindenhol szinte egységesek.

Maguk a gyógyító füvek, teák, illóanyagok is ezt az energiahálózatot igyekeznek stimulálni.

Fontos!

Egyetlen egy energiagyógyászat sem helyettesítheti a hagyományos orvoslást, és természetesen ez nem is orvoslás. És nem hasonlítható semmilyen orvosi végzettséghez kötött tudáshoz vagy diagnózishoz.

Mivel a tudás – és a mi tudásunk is – az érzésekben, az érzékelésben rejlik, ez CSAK KIEGÉSZÍTHETI, de soha NEM helyettesítheti az orvos által felállított diagnózist, és soha nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszeres kúrát!

Hogyan Is Működik?

Míg a hagyományos orvoslás a tested gyógyítja, mi mélyen a Tudatodban és a Lelkedben dolgozunk. Érezzük mi van Benned, mi bánt vagy mi okozza a Testedben az energetikai elakadást. Ennek a gátnak a feloldásával a gyógyulás folyamata elindul.

Ha kimondanánk azt, amit érzünk egyszerűen nem lennénk betegek.

Mivel ez a tudás teljes egészében érzés alapú, a gyógyulás folyamata (persze problémától, elfogadástól és egyéntől függően) gyors és minden esetben végleges. De itt fontos megjegyezni, hogy maga a Gyógyítónak a tisztasága (Tudat és Lélek szinten egyaránt) a legfontosabb.

Hogy konkrét példát is mondjunk:

“A minap egy kisgyermeknek a közelemben nagyon fájt a torka, szinte beszélni is alig bírt. Amint rátettem a kezem, éreztem mi fojtogatja. Már csak beszéltetnem kellett, más kezelést nem is igényelt. A torok teljes tisztasága perceken belül megoldódott, hisz ilyenkor a Test fájdalma csak jelzés – a Lélek vagy a Tudat fájdalmának egyfajta közvetítése.“

Az Érzésekről

Érzéseinket mindannyian elfojtjuk, végtelen nagy mennyiségben. Ha kimondanánk azt, amit érzünk egy-egy vita során, ha kifejeznénk szeretetünket a másik iránt, ha minőségi időt szánnánk magunkra és családunkra, és persze gyermekeinkre, ha elfogadnánk magunkat olyannak, amilyenek valóban vagyunk, vagy megélnénk valódi szexuális igényeinket – egyszerűen nem lennénk betegek.

Ugyanis maguk az elfojtott érzelmek, érzéseink következménye a rák, a leukémia, a depresszió, a szorongás, az idegösszeomlás, az autoimmun betegségek, az AIDS, minden lelki eredetű probléma, és persze minden vírusos- és bakteriális betegség vagy fertőzés. Még egy baleset is.

Azok a betegségek is, melyeket az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlannak, vagy részlegesen gyógyíthatónak minősítenek.

Az energetikai gyógyászat nem csodamódszer

És ha az orvosod egy-egy betegség kapcsán teljes életmódváltozást javasol, kérlek, hogy ne csak az étkezést, vagy a napi rendszerességű sportot és a gyógyszereidet vedd figyelembe:

  • Mond ki azt, amit érzel!
  • Mond ki azt, ami bánt!
  • Mond ki azt, ami boldoggá tesz!
  • Mond ki, azt hogy szereted, hogy Ő a legfontosabb!
  • Mond ki mindazt, ami Benned van!

Ha szükséged van segítségre és szeretnél velünk kapcsolatba lépni, ide kattintva megteheted!

Szeretettel,
Jáde és Ammarkesh

A Saját Utadat Keresed?

HA NEM TALÁLOD A KÉRDÉSEIDRE A VÁLASZT:

Nem találod a helyed a Spiritualitásban? Túl sok az irányzat, túl sok a tanító és bizonytalan vagy? Sok mindent kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi? Olvasd cikkeinket és ismerkedj meg Te is minden irányzat ősével, magával az Eredettel!

Mielőtt regisztrálsz, kérjük olvasd el az Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatunkat.

FRISS CIKKEINK
HA VÁLTOZTATNÁL
KAPCSOLAT