Keresel valami újat, keresel valami jobbat, mint ami a megszokott. Másra vágysz, szimplán csak szeretnél kikerülni a megszokásból, levetni az elfoszlott ruhát, kilépni a kopott, szűk cipőből.

Az élet (közép)válság tipikus jele, mikor annyira megijeszt jelenlegi élethelyzeted, hogy bármilyen kiút számodra megfelelő lehet. Szinte akármilyen – külső szemlélő számára – butaságba belemész, csak szabadulj a szorult helyzetből.

Ez a válság nem mindig életed derekán köszönt be. Sokszor, sajnos egyre többször már fiatalon kerülnek emberek válságos, számukra kilátástalannak vélt helyzetbe.

Azzal, hogy a foszlott ruhát újra cseréled, a szűk, kopott cipőt eldobod attól még a viselője nem lesz új! Egy ideig pompázhatsz új fényben, de ha nem változtatsz, az új cipő is előbb-utóbb pont olyan szűk és kopott lesz, mint a régi, a ruha szétfoszlik és kezdődik előröl minden.

Mert nem a körülményeid hibája az, ha Te magad ellen teszel, és mindig ugyanabba a hibába esel!

Pedig olyan egyszerű mást okolni! De a válság csak vélt, a környezet alakítható! Hogyan?

Váltani Nehéz

Mindenkinek van lehetősége változtatni és változni! Nem szükséges hozzá más csak tiszta fej és tiszta érzések, kitartás és erő. Ez az, amit mindenkinek saját magának kell megteremtenie és megadnia. Nem kérhető kölcsön a szomszédtól, nem kisajtolható egy párkapcsolatból, de még a boltban sem árulják.

Nem egyszerű elérni a változást, sőt! De nagyon megéri! Te hagyod elúszni a lehetőségeid csupán azért, mert félsz változni?

Ismerd meg önmagad teljesen!

Gondolkodj és érezz egyszerre, hogy úgy változtass, úgy lépj ki egy helyzetből, amikor biztos vagy magadban és tudod ki vagy, merre tartasz! Egy életed van, vajon megéri félni?

Szeretettel,
Jáde

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!