Jelen állás szerint a földi lét büntetés. A vallások is mind ezt a nézetet osztják, és valljuk be átlag kis emberként is megfordult már a fejedben, miért kellett megszületned.

Igen, jelen formájában a Földön eltöltött éveid nagy része büntetés és vegetálás, mely éveket időnként megszínesít egy-egy boldog, örömteli esemény. Így – nagyon lesarkítva – nincs sok értelme az öröklét titkát keresni, hiszen ki szeretne vegetálva örökké élni?!

Mára a gyógyszereknek és az orvostudomány fejlődésének hála, testünket szabadon tudják formálni, szépíteni, reparálni. Pótolható egy végtag, pótolható a fog, szinte bármiből kaphatsz után gyártott verziót magadra/magadba. Ennek a csodának egyetlen hátulütője van, hosszabbodik az életidőd, de ezzel sajnos nem arányos az életminőség javulása, sőt!

Nos, ha abból indulunk ki, hogy az élet büntetés, akkor, aki sokáig él, az hosszú büntetést kapott. Annak végig kell néznie, minkét mennek el sorba szerettei, el kell veszíteni mindenkit, aki fontos volt számára. Szinte egyedül kell megélni élete utolsó 10-20 évét. Még leírni is rettenetes, nehogy megélni.

Mindig a jók mennek el hamar. Akik jók voltak, akik kedvesek segítőkészek, alázatosak, az esetek nagy többségében hamar itt hagyják a földi létet és tovább mennek, egy új – talán jobb – létezési forma felé. (Ezt a tézist, már az orvostudomány is kezdi elfogadni, hogy van „élet” a halál után.) Míg, akik nem éppen kedvesek, hogy szofisztikált maradjak, akár a 90-100 éves kort is megélhetik.

A Pozitív Gondolatok Győzedelmeskedése

Persze nem cseréltem volna a nagymamámmal, aki ugyan 92 éves koráig élt, de megélte 7 testvére, 1 gyermeke, és az összes barátnője, rokona halálát, végül az utolsó 5 évében már a húgának hitt, magatehetetlenül fekve egy ágyon. Ennek ismeretében, józan ésszel felmérve, ki az, aki valójában örökké szeretne élni?

Ilyen életből, elég talán 60-70 év, nem hogy évszázadok?!

És joggal merül fel a kérdés, van-e joga az orvostudománynak így felborítania egy rendszert, a lelkek, tudatok és szellemek körforgásának rendszerét. Ugyanis a népesség nő, mely nem csak a Földünk látja kárát, hanem az egészségünk is!

Egyre több mentális zavarokkal születő gyermek érkezik a Földre, ezt lehetne a gyógyszerek, vegyszerek, élelmiszerek számlájára írni, de ha csak egy kicsit is tovább nézel életed önös létén, bizony észre kell azt is venni, – energetikában, lehet hogy emelkedik a Föld rezgés szintje – de egyre betegebbek az emberek, mert nincs elég lélek, tudat és szellem, hogy „kiszolgálja” a Föld egyre gyarapodó lakosságát.

Így történhet meg, hogy egy szentháromságon osztozik több ember, így alakulhat ki, hogy nincs önálló életed, és éveken keresztül csak vegetálsz. Itt vetődik fel a kérdés, – hisz mindenki a lelkét, tudatát, szellemét keresi kutatja – hogy egyáltalán létező dolgot keresel? Vajon számodra megadatott a lelked, szellemed, tudatod? Vagy épp ezért kergeti mindenki a Boldogság kék madarát, mert elérhetetlen?

Sem ítélkezni nem szeretnék, sem észt osztani, csak hangosan gondolkozom, vajon meddig játszunk Isteneket, úgy, hogy az Élet valódi körforgásában csupán parányi homokszemek vagyunk? Mi végre szabhatja meg bárki, hogy meddig élj? A szabad akarat esélyt adott, hogy magad formáld az életed, de valóban ilyen életre vágysz?

Akárhogy is szépítjük, valami nagyon elcsúszott!

Ugyanis ki kell érdemelni, hogy legyen lelked, vagy tudatod, vagy szellemed. Az élet sokszínűségét ugyanis a lelked, tudatod vagy szellemed adhatja meg, hogy legyen értelme az életednek. A kiválasztottak pedig birtokolhatják a szentháromságot, mely hatalmas feladattal és rengeteg tanulással, fájdalommal jár, s hogy Te a kiválasztottak közé tartozol-e?

Arra a választ csak mélyen legbelül kapod meg.

Szeretettel,
Jáde

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!