Már gyermekeknél megfigyelhető – főként elvált szülők esetében látszik a legjobban –, hogy a valóságok milyen nagy szerepet játszanak az életükben. Másként viselkednek Anyával és másként Apával.

Ugyanis más-más környezetben, és más-más helyzetben Önmagunknak akár homlokegyenest eltérően vagyunk képesek viselkedni. Ezek az úgynevezett valóságok, melyeket Te is, mint felnőtt, rutinszerűen hozol létre.

Sajnos.

Ha láttad már az Agymanók című filmet, ott úgynevezett “szigeteknek” hívják ezeket a valóságokat: Barátság-sziget, Család-sziget, Iskola-sziget stb.

Ez a viselkedési forma felnőtteknél is abszolút jelen van, hisz így temetjük el teljesen a Valódi Önmagunkat.

Ki emlékszik már arra igaz, hogy fiatalon milyen vágyaid, céljaid, hatalmas világmegváltó terveid voltak?

A Probléma

Az alapvető probléma, hogy az általad létrehozott vélt vagy valós valóságok – amiket az Emberi Elme létrehoz – teljes mértékben egymásra épülhetnek és egymásba ágyazódhatnak, és maguknak ezeknek a valóságoknak a hibás működése hozza létre sokszor a betegséget, a test számos problémáját.

Ugyanis egyes valóságokban másként működsz, másként érzel, másként gondolkodsz, tapasztalsz.

Ez a fajta kettősség, vagy hármasság (bár láttam már olyat, aki egyszerre 8-10 valóságban élt) teljesen felborítja a Testet, és létrejönnek a betegségek, a frusztráltságok, az idegbaj, a szorongás és számos egyéb kellemetlen, vagy súlyos tünet.

Miért?

Mert ha fáj a torkom, fáj a lábam Anya vagy Apa foglalkozik velem. Mert ha rossz vagyok, több figyelmet kapok. Mert ha mindenkit szeretek, talán engem is szeretni fognak. Mert ha jó Anya vagyok, talán elismer a férjem, a szüleim, a szomszéd, de még a postás is… Mert ha súlyos beteg vagyok, a feleségem, férjem, vagy a szüleim törődni fognak velem.

És ez borzalmas, ugyanis hibás gondolataink és berögződéseink hibás és fájdalmas életet eredményeznek.

És igen, maga a betegségtudat, a “Beteg Vagyok” állapota vagy valósága is így jön létre, ezért olyan nehéz vagy sokszor lehetetlen meggyógyulni egy-egy súlyos betegségből, és ezért tér vissza sokszor a Rák vagy egyéb halálos kór, hisz maguk az állapotok nem szűnnek meg…

Hogyan temeted el a Valódi Önmagad?

Önmagunkat kötjük gúzsba nap mint nap, és észre sem vesszük, csak szorongva, és másoknak megfelelve éljük mindennapi életünket, úgy, hogy Valódi és Tiszta Önmagunk, akár a Nagybetűs Nő és a Nagybetűs Férfi mélyen eltemetve ott rejtőzik bennünk, felfedezetlenül.

Mi akkor a megoldás?

Gyere el hozzám és engedd, hogy megmutassam Neked a Valódi Önmagad. Engedd, hogy töröljem elmédben a felvett valóságokat, hogy Teljes és Boldog Életet Élj. Szó szerint.

Ugyanis ez az egyetlen módja annak, hogy elérd a boldogságot, hisz csak a Valódi Önmagad tudja megmondani azt, hogy mitől is vagy boldog. Valóban és teljes értékűen boldog.

Ő az egyetlen, aki szeret, feltétel nélkül és folyamatosan. Ő az egyetlen, aki valóban Te vagy!

Szeretettel,
Ammarkesh

A Saját Utadat Keresed?

HA NEM TALÁLOD A KÉRDÉSEIDRE A VÁLASZT:

Nem találod a helyed a Spiritualitásban? Túl sok az irányzat, túl sok a tanító és bizonytalan vagy? Sok mindent kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi? Olvasd cikkeinket és ismerkedj meg Te is minden irányzat ősével, magával az Eredettel!

Mielőtt regisztrálsz, kérjük olvasd el az Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatunkat.