Hatvan éves korunkra sokan gondolhatjuk úgy, hogy már megettük a kenyerünk javát és ezzel megéltük amit meg lehetett, most már ideje másokat szolgálni. Kérlek, hogy ezt úgy ahogy van, verd ki a fejedből!

Ha 60 évesen egy szürke, borongós januári reggelen úgy ébredsz, hogy szédülsz, hányingered van és forog Veled a világ, akkor valami olyasmit álmodtál, ami igyekszik nagyon kibillenteni jelenlegi életedből és egyensúlyodból. Főként, hogy ha ez régen másként volt.

Tudod, sokan vagyunk önfeláldozóak, sokan élünk úgy, hogy másokért, hogy másoknak jó legyen, hogy segítsünk és támogassunk másokat.

Folyamatosan, akár a saját életünk és akaratunk “elnyomása” árán is. Még akkor is, hogy ha ez ránk nézve káros, sőt, mi több romboló:

  • rombolja egészségünket,
  • családi- és párkapcsolatunkat,
  • munkánkat,
  • és persze közérzetünket.

A Háttér

A háttér és a kiváltó ok maga a saját életünkről való lemondás, más javára. Nincs “én”, nincs “én-idő”, nincs saját vágyam, nincs önmagam. Pedig ez régen másként volt, de valamiért elveszítettük. De még a társadalom is ma azt sulykolja, hogy 60 év felett már nincs szükség Rád… micsoda gondolkodás ez? Akkor hogyan is csodálkozhatunk azon, hogy szüleink, nagyszüleink lemondanak/lemondtak teljes mértékben saját életükről, és ma csak és kizárólag a mi életünkön munkálkodnak?

Hatvan Felett Ha Kibillensz

A Végeredmény

A végeredmény pedig a roppant fájdalmas felébredés, hogy közérzetünk és egészségünk tropa, hogy remegünk a félelmeinkben, hogy hányingerünk van a változástól és napi rendszerességgel tapasztaljuk azt a bizonyos gyomorszorító érzést, melynek háttere a megfelelés és a félelmek színes egyvelege. Nem beszélve a pajzsmirigy rendszer összeomlásáról, hisz ezt már a tested sem bírja.

Hatvan Felett Ha Kibillensz

A Megoldás

A megoldás a szív zártságának megszüntetésében és a pajzsmirigy tisztításában rejlik. Ha a Lelked és Tudatod újra szabad, megéled Önmagad, valódi igényeidet és szeretetedet. Anno bezártad magad, hogy másokért élhess, most már ideje felszabadulnod. Ideje tisztán látnod, ideje szabályokat alkotnod, hogy ki az, akit közel engedsz magadhoz, és ki az, akit soha. És persze ki meddig mehet el Veled szemben.

A szív szabadsága újra felébreszti erődet és belső akaratodat: újra céltudatos leszel, újra élsz, és újra szeretsz. Tisztán, de határokat szabva, hogy ne fojtsd el újra önmagad.

Kell ennél több?

60 évesen szerintem nem. És hidd el, 60 évesen is szükség van célokra, szeretetre, nyitott szívre és belső erőre. Már csak azért is, mert így az életed is képes meghosszabbodni, hisz ÉLSZ!

Ha szükséged lenne a segítségemre, keress bátran.

Addig is szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!