Korábban már írtam arról, hogy az Érzelmi Ének hogyan is működnek a testedben. Azaz, hogy milyen érdekes helyzeteket (és állapotokat) produkálnak felnőttben és gyermekben egyaránt a Lélek-Tudat-Test hármasából létrejövő Érzelmi Ének…

Tulajdonképpen egész kis hullámvasút jön létre a testedben a nélkül, hogy Te ezt észrevennéd. Ennek a sokaságnak az egyik nem kívánatos mellékhatása a Szingli-Lét, de ugyan ide vezethető vissza a közkeletű Párkapcsolati Magány is.

Unod, hogy még mindig szingli vagy? Unod a sikertelen párkereséseket? Akkor most jól figyelj, hisz – bár ez a cikkem most Nőknek készült – ezek a tények férfiakra és nőkre egyaránt vonatkoznak.

Minden abból indul ki, hogy – bármennyire is fájdalmas, de gondolj csak bele – nem vagy Nő, és nem vagy Férfi. És talán soha nem is voltál az (legalábbis még nem, vagy csak pillanatokra).

Sajnos.

Az Alapprobléma

Ugyanis az érzelmeink sokszínűsége és a neveltetési szokásaink olyan “Én-egyvelegeket” hoznak létre, melyeken egyszerűen nem tudunk átlépni. Egyedül nem, hiába is próbáljuk.

Gondolj csak bele, hogy a mai “férfitársadalom” mennyire el van nőiesedve: ha ismerkedni szeretnél jó, ha 10 pasiból 1 Igazi Férfinak mondható. No, nem csak gondolkodásban vagy előzékenységben, viselkedésben, sokkal inkább energiában és tartásban. Igazi Teremtő, családfő állapotban. És nem pénzben, nem vagyonban, hanem Belső Tartásban.

Ha már unod, hogy szingli vagy!

És ugyanez a nőknél, akik sokkal hamarabb felveszik az “Anya” állapotot, mint bármi mást (és mániákusan ragaszkodnak is ehhez az állapothoz). Persze, mondhatjuk, hogy a Férfitól válik Nővé a Nő, de azért ez nem teljesen igaz. S bár tudom, hogy “a nő akkor ragyog, ha van aki ragyogtatja” – de ez akkor igaz csak, ha hagyja…

És mi ennek az eredménye?

  • Férfiak gyermekként Nő helyett Anyucit keresnek
  • Nők Anyaként Férfi helyett Apucit (vagy a benne élő gyermeket) keresik

Honnan származnak a hibás szokások?

Neked milyen volt a családi háttered? Anyukád hordta a nadrágot? Esetleg apukád elnyomta anyukádat? Mennyire volt apukád “papucs”? Mennyire voltál Te fontos ebben a családban gyermekként? Úgy szerettek a szüleid, ahogyan Te szeretted volna, vagy ahogyan ők tudtak szeretni Téged?

A feminista társadalom legnagyobb hátránya a teljesen felborult családkép – mind képben, mind energia áramlásban –, hisz a nő soha nem érheti így el a Benne rejtőző Valódi Nőt.

Lehet, hogy valaki rövid időre kihozza belőle, de az esetek többségében ekkor a Nő megijed saját, új Énjétől – bármennyire is tetszik neki – és kidobja/elutasítja/eltaszítja a Férfit. És van, hogy sokkal rosszabb eszközökhöz folyamodik…. melynek a háttere a félelem. Fél önmagától, fél a kiteljesedéstől…

Ha már unod, hogy szingli vagy!

Neked volt már olyan szeretkezésed, ami egyszerűen fantasztikus volt, fenomenális? Na, ekkor kijött belőled a Vadmacska, az Igazi Nő…

És ahelyett, hogy elfogadnád ezt a fantasztikus állapotot félelemből elutasítod – mert csodás, eddig ismeretlen érzésekkel találkozol:

  • a Férfi felfal folyamatosan a szemével,
  • rendszeressé válik az érintés, a csók, a szeretet egy teljesen új formája,
  • konkrétan megőrültök egymásért,
  • csodálkoztok, hogy hol voltatok eddig egymásnak,
  • és a rengeteg szeretet, szeretlek, szeretkezés is kevésnek tűnik…

Ha a feminizmus csak a pénzkeresésben merülne ki nem lenne semmi probléma.

Ne érts félre, maximálisan támogatom a nők jogait, egyszerűen csak a “családban” ne következzen be változás. Nem lesz több senki – és nem is kevesebb – attól, hogy mennyi pénzt visz haza…

Na de visszatérve…

Ha már unod, hogy szingli vagy!

A Női Éned Kiteljesedése

Ha van Férfi a közeledben, akkor egyszerű, hisz Ő az egyetlen, aki képes ilyenkor kihozni Belőled a Dögös Vadmacskát. Persze, ha nem ijedsz meg és nem zavarod el rövid időn belül – ragaszkodva a jól megszokott, de korántsem boldogságos Anya Énedhez.

Mert az Anyában “nincs Te”, csak Anya… és a családok is sokszor ezt favorizálják sajnos…

A probléma azonban az, hogy csak a Nő képes “Pasizni és Férfit fogni”… az összes többi “Én” csak a fentiek szerint tud vadászni, és ezek variációját birtokolhatja…

Hogyan tudsz akkor ezen változtatni?

Egyedül nem vagy képes rá. Mert minden egyes pasizáskor automatikusan és rutinszerűen felveszed az Anya, vagy a Benned Élő Női Gyermek, rosszabb esetben “egyéb szerepeket”. Merthogy igen, van, hogy “a nő túl pasis”…

Ezek mind egyszerű energia áramlások, azonban ezeket a másik oldal azonnal érzi és veszi. Így tudunk tudat alatt dönteni bárkivel és bármivel kapcsolatban, szinte azonnal, tizedmásodpercek alatt…

Szomorú, de sajnos igaz.

A Megoldás

A megoldás mélyen a Tudat-Lélek-Test energetikai magokban rejlik, ahol az Ének módosíthatóak, cserélhetőek, tisztíthatóak. Hisz Te magad is rendelkezel “Női Én”-nel, csak mivel ez nem origója a Testednek, maga az állapot vagy még nem jött létre (inaktív), vagy nem mered alkalmazni.

Ha már unod, hogy szingli vagy!

Az Origó azonban módosítható, hisz testünk minden pillanatban “Én”-ek sokaságát veszi fel, helyzeteknek megfelelően. De minden alkalommal vissza is tér – képes visszatérni – az Origóba.

Gondolj csak bele, ha nem rendelkezne testünk életkorunknak, lelkünk és tudatunk fejlettségi szintjének megfelelő Origóval, akkor még 40 évesen is gyerekek maradnánk, vagy 3 évesen felnőttek.

Persze, vannak kivételek ebben is…

A Nő Maga a Kiteljesedés

Mely mindent birtokol egyszerre. Hisz egyszerre tartalmazza a gyermek, az anya, a Nő és persze a Vadmacska éneket. Pont ezért maga a Kiteljesedés. Maga a csúcs, minden tekintetben – hisz helyzetnek megfelelően tud gyermekként, anyaként és Nőként viselkedni. De mindig ott van előtérbe a Nő, az Origó, melybe visszatérhet.

Mit eredményez ez? Teljes érzelmi stabilitást, teljes és kiegyensúlyozott életet, ahol kinyílik előtted a világ.

Erről (is) szól az Egy Érintése, a Te Kiteljesedésedről. Izgalmasan hangzik? Kattints most ide és olvass tovább erről!

Szeretettel,
Ammarkesh

A Saját Utadat Keresed?

HA NEM TALÁLOD A KÉRDÉSEIDRE A VÁLASZT:

Nem találod a helyed a Spiritualitásban? Túl sok az irányzat, túl sok a tanító és bizonytalan vagy? Sok mindent kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi? Olvasd cikkeinket és ismerkedj meg Te is minden irányzat ősével, magával az Eredettel!

Mielőtt regisztrálsz, kérjük olvasd el az Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatunkat.