Azt már biztosan megfigyelted magadon, hogy erősen hullámzó (lehet) a kedélyállapotod. Igazi szinusz-függvény vagy nap mint nap. Egyszer rossz kedved van, egyszer jó, máskor kialvatlan és fáradt vagy, utána szomorú, boldog, bosszús, majd haragos.

Ezek mind-mind a benned lévő csalfa személyiségek hangulatai, érzései. Azon személyiségeké, amiket csak felvettél anyukádtól, apukádtól, a suliban, az egyetemen, a melóhelyeden.

Sőt, még a párodtól is kapsz úgynevezett vetített személyiségeket – például ennek köszönhető, hogy minden párkapcsolatod nagyon hasonló. Hasonló problémákkal, hasonló tapasztalatokkal.

Oké, kérdezheted, de akkor hol vagy Te és ki is vagy Te? Hol van a benned lévő stabilitás, biztonság, szeretet? Mert alapjaiban így születtél…

Na ilyenkor kezdődik nagyban a játék.

Ha Igen, Nyertél!

Pontosan olyan ez mint egy rulettkerék a tapasztalás asztalán – ma ilyen, holnap amolyan… Hívhatod sorsnak is, bár látva, hogy a felvett személyiségek asztala csupán egy játék, gyorsan ráérezhetsz arra, hogy ki kellene lépned végre a sorsból.

Ugyanis ennek a játéknak pont ez a célja:

  • képes vagy-e megszabadulni a béklyóktól,
  • képes vagy-e elérni önmagadat,
  • képes vagy-e elérni a teljes stabilitásodat, boldogságodat, szeretetedet,
  • képes vagy-e kiteljesedni önmagadban.

Ha igen, nyertél!

Érzelmi stabilitást, kitartó boldogságot, érzelmi és anyagi bőséget, céltudatosságot, teljességet.

Éppen ezért a sors (vagy karma) balsors. Kiteljesedésed nyithat csak utat az Akashádnak, a Lélek szabad útjának, a tapasztalás legnagyobb sorsfordítójának.

Hogy elnyerd magát a megvilágosodást – önmagad teljességét -, amikor már nincsenek kérdéseid, és pontosan tudod, hogy ki is vagy Te és mi dolgod a Földön.

Mert bárki elérheti önmaga megvilágosodását és ehhez nem kell 40 évnyi meditáció… És ha egyszer megtapasztalod a stabilitásodat, többé nem ereszted. Hisz az vagy Te, valóban Te

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!