Nem, nem a Lottó 5-ös nyerőszámait diktálom most le Neked. Egyszerűen csak arra szeretnék rávilágítani, hogy Benned él az Igazi Teremtő. Az, aki minden jót meg tud adni Neked. Csak egyetlen egy feltétele van: maradj a saját utadon. Maradj azon, melyre születtél, melyre készültél és melyet talán már elkezdtél. És talán – a félelmeid miatt – félbe is hagytál.

Mert mindenkinek van egy életútja, melyre hivatott. Ehhez társul a teljes Érzelmi és Anyagi biztonság, maga a stabilitás. Feltéve ha elég bátor vagy hozzá. Mielőtt azonban belefognék a tényekbe, had meséljek egy kicsit magamról.

Marketinggel foglalkoztam korábban, saját design stúdióm volt, több embert foglalkoztattam és hatalmas cégeknek dolgozhattam.

A “De”

“De” mindig ott volt a “de”… a hatalmas hullámvasút: mind anyagilag, mind érzelmileg, mind szakmailag. Változóak voltak a kapcsolataim, változóak voltak a sikereim, pedig hatalmas tendereket nyertem, szinte mindig nyertem.

Viszont a hullámvasút csak nem oldódott meg.

15 évig kerestem a válaszokat könyvekben, tanfolyamokon és számos vállalkozói konferencián, marketing előadáson, hogy miért…? Miért van hullámvasút? Miért van instabilitás, amikor az egyik legjobb voltam a szakmámban?

Miért mennek tönkre emberi és szakmai kapcsolataim, amikor az Ügyfeleim hozzám és csak hozzám ragaszkodnak…?

A válaszokat soha nem találtam.

Érzelmi és anyagi hullámvasútban vagy?

Egyszerűen csak azért, mert rossz helyen keresgéltem… mindig másban, máshol, mástól… nem Önmagamban, nem a saját szívemben, nem a saját Énemben, ha szabad ezt mondanom.

Persze gyermekkorom óta sokat foglalkoztatott a meditáció, a relaxálás, a gyógyítás, de Műszaki Egyetem idején ez teljesen félbemaradt. Félbehagytam valamit, amit tovább is csinálhattam volna…

Ugyanis akkor még nem is sejtettem azt, hogy nekem ezzel kellene foglalkoznom…

A Válasz

Nos, minden kérdésedre a választ csak egyetlen egy helyen találhatod meg, a szívedben, a saját szívedben. Ez az a hely, ahol minden Belőled Ered és ott van minden válasz, minden kérdésedre… Csak annyira be van zárva A Szív, hogy nem csoda, a válaszokat nem hallod.

Pontosan erről szól az Egy Érintése. És nem, nem teszlek – és nem is tudlak – gazdaggá tenni úgy, hogy Hozzád érek. És nem is kell.

Viszont megtudom Neked mutatni, hogy ki is vagy Te és mi is a Te utad.

És ha vállalod a saját utad – és bármi is legyen az utad, akár emberek segítése, akár tanítása, akár gyermekek nevelése vagy oktatása… – a Benned kinyílt Teremtő igazi Érzelmi és Anyagi Biztonságot ad számodra.

És ez benne a legszebb.

Nincs már Benned kérdés, nincs már Benned kétely, egyszerűen csak teszed a dolgod és csinálod. Azt, amit nagyon-nagyon szeretsz, ami boldoggá tesz, amiben az örömödet leled.

És ez az, ami elhozza számodra az Anyagi Biztonságot.

Nem, nem feltétlen a bőséget, hisz lehet teljesen felesleges lenne milliárdosnak lenned. A sok pénz soha nem adott senkinek biztonságot, csak még több félelmet. Hidd el, én már csak tudom. El is vesztettem mindent, aztán lett újra, majd megint nem… emlékszel? Hullámvasút.

Érzelmi és anyagi hullámvasútban vagy?

A Megoldás

A biztonság sokkal többet ér: az érzelmi stabilitásban nincs rettegés, nincs félelem, hogy mi lesz holnap, vagy jövő hónapban.

Élsz.

Boldogan, szeretettel, szárnyalva. És ezt utána már nem tudja senki megölni Benned. Egészségesen, teljesen, kinyílva a világra és Önmagadra.
Mi ennek az eredménye?

… mondjuk egy leendő vagy jelenlegi Párkapcsolatban, üzletben, magánéletben, szexben?

Kinyílik előtted minden ajtó, szárnyalsz, élsz, mosolyogsz … egyszerűen csak teljes vagy.

Izgalmasan hangzik? Olvass tovább itt az Érintés-Terápiáról.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!