Amikor a NAGY Ő, már nem is olyan nagy és – sajnos – csak, az akivel együtt élsz, jársz, a pasid, a férjed, de már nem „Nagy Ő”-ként tekintesz rá. Hirtelen ráébredsz arra, hogy amiben benne vagy kapcsolat, mennyire felszínes. Amikor nincs egy mély beszélgetés, szex, ölelés, csók már régóta.

Hideg van és fázik a lelked. Egyedül vagy és nem igazán érted, hogy mi is történt. Hogyan jutottatok el idáig? Hiszen eddig minden rendben volt, nem volt komoly vita, veszekedés, szépen éltek egymás mellett.

Igen, jól látod, vagy nem látod?!

EGYMÁS MELLETT!

Amíg eléldegéltek egymás mellett, mindig fázni is fog a lelked. Szeretted? Szereted? Szeretnéd még folytatni? Légy őszinte magadhoz! Fájhat az igazság, de hidd el, jobb az őszinteség ezen a téren, mint az, hogy elkendőzd. Mert abból semmi jó nem származhat.

Ha igen mindhárom kérdésre a válaszod, akkor tegyél érte! Nem, nem kell előadni a dámát, a dívát. Szereted és szeretnéd, hogy az életed része legyen, nem csak külső szemlélője, igaz? Akkor a cselekvés ideje jött el!

Lépj elé.

Vegyen észre, állj addig ott, amíg rád emeli a tekintetét. Érezni fogod, amikor tényleg meglát, nem csak néz, hanem lát és érez is Téged. A közelségedet, a rezgésedet. És- ha tudod – figyeld a reakciót.

Örül neked? Vagy meglepődik? Pozitív vagy negatív a reakció?

Érzed Még A Tüzet?

Ha észrevett, akkor puszild meg vagy simogasd meg az arcát, öleld meg – majd a szíved megsúgja, mit kell tenned. De ne engedd, hogy az egód befolyásoljon. Ha tényleg – már pedig őszinte vagy magaddal és tényleg – fontos neked, akkor megteszed ezt a kis lépést.

Mi az, hogy észrevett?

Amikor meglátja a valódat, a szemedet, szádat, amikor végigmegy, és nem fut a tekintetével rajtad, na akkor észrevett. Esetleg még azt is megkérdezheti, „mi van? miért bámulsz?”

Nem muszáj ajtóstul rontanod a házba, mert már rég találkoztatok igazán, rég éreztétek egymás rezgését, illatát. Csak annyit tegyél meg, ami jól esik, és ne erőltesd túl.

Amilyen szépen lassan kihűtöttétek ezt a kapcsolatot, olyan lassan kell elkezdened melegíteni is. Hiszen, ha már egy készételt teszel oda melegíteni, azt se fogod egyből maximum gázra feltenni, mert leég.

És ne várd a csodát sem.

Lehet elsőre nem is fog majd tudni mit kezdeni a közeledéseddel, kikerekedik a szeme, mert bele mész az aurájába. Furcsa lesz, de hidd el, neki is hiányoztál, csak nem vette észre, mert forog a mókuskerék, mert jönnek a csekkek és sír a gyerek és szalad a lakás, de ezek mind-mind, egytől- egyig csak részletkérdések.

Érzed Még A Tüzet?

Hiszen, ha Ti ketten nem muzsikáltok együtt, nem rezegtek együtt és nem egymás mellett, hanem együtt!, akkor minden egy idő után felesleges lesz, hiszen kit érdekel a lakás, a csekk, bármi, ha a lelked fázik és fáj? Nem fog érdekelni, mert arra lesz szükséged, hogy szeressenek. Egy depresszív állapotba kerülsz, ami nem visz jó irányba.

Ezért engedd meg magadnak, hogy TE legyél a fontos, a TE érzéseid.

Légy önző, úgyis megvár minden feladat! Koncentrálj magatokra. És mindennap tedd meg ezt az apró lépést, hogy elé állsz!

Pozitív lesz a reakció, ha ő is szeret.

Tetszeni fog neki, hogy újra érez és lát. Várni fogja a következő „találkozást”. És egyre intimebb lesz újra a viszony. És szeretni fogja ezeket, hogy elé állsz, hogy megöleled, puszilod, csókolod.

Egy-egy lopott kedves pillanat a napi rutin mellett, szépen lassan visszahozza az intimitást is. Lehet olyan lesz, mintha megint a randi szakaszban lennétek a kapcsolatotok elején. Kicsit szorongsz, hogy mi is lesz, hogy lesz… Na, de ne viccelj, hiszen úgyis tudod, mi az, amitől beindul, vagy ha nem hát most keressétek meg közösen.

Érzed Még A Tüzet?Érzed Még A Tüzet?

Egy szexi ruci, egy kis simi, masszírozás és már jobban alakulnak a dolgok. És engedd, hogy az érzékeid vezessenek. Ne agyalj semmin, add át az ösztöneidnek a terepet. Hiszen anno, amikor még nem csak egymás mellett éldegéltetek volt tűz, és a parázsból újra lehet tűzet gyújtani.

Ne feledd, apró lépések.

Egyesével vedd a lépcsőfokokat, ne kapkodj és próbálj meg türelmesnek lenni.

Ha nehezen megy, akkor vedd elő a kreatív éned. Mosd meg a hátát, vagy kérd meg, hogy mossa meg ő a tiédet. Látni fogod és érezni, ahogy újra mélyül a kapcsolat. DE ehhez ketten kelletek.

Ha már kicsit felmelegítetted a levegő köztetek, akkor vesd fel, hogy úgy érzed eddig távolodtatok, hiányzott a szeretete, a törődése. Szeretnéd visszafordítani, mert fontos neked, szereted. Jó érzés, hogy most jobban egymásra vagytok hangolódva. Jobb ezt, akkor felhoznod, amikor már összehangolódtatok, mert ha az elején dobod be a témát, akár támadásnak is érezheti.

Beszélgessetek bármiről, régmúltról, jelenről, közel jövőről. Mindegy, hogy miről, csak az a lényeg, hogy beszéljetek egymáshoz.

Érzed Még A Tüzet?

Ha egy kapcsolatban nincs kommunikáció – nem vita! – akkor az már rossz. Beszéltesd! Tudom a pasikat nehéz rábírni, de ügyes vagy és cseles, megtalálod azt a témát, amivel előtudod csalogatni a barlangból. Régen is volt téma. Sokszor az is elég, hogy milyen volt a napja, hogy van.

De fontos, hogy várd meg…

amíg igazán hazaér, hiszen, ahogy belép az ajtón nem fogja tudni hova tenni, hogy te most mindent helyre akarsz hozni és rögtön a nyakába zúdítasz mindent, elé állás – ölelés – puszi- kérdések. Hiszen Te is frászt kapnál. Hagyd, hogy egy kicsit lenyugodjon, levegye a cipőt, kabátot. Letegye a cuccait, elmenjen a mosdóba, kint hagyja a külvilágot. Amikor már vett egy pár levegőt az otthoni légkörből akkor lépj.

Szóval a lényeg, hogy kis lépésekkel hódítsd meg újra őt, ha igazán akarod.

És vond bele az életedbe, hogy újra együtt legyetek és ne csak egymás mellett! Tudom, hogy sikerülni fog, ha mindketten benne vagytok! Ha mégsem olyan habos az a süti, akkor a cikk folytatását is olvasd el, elkészült!

Szeretettel,
Jáde

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!