Az igazit keressük, a Nagy Őt, akitől megdobban a szív, akitől lángra lobban maga az Élet bennünk. Hívhatjuk Őt lélekpárnák, ikerlángnak vagy ikermagnak, teljesen mindegy, lényeg, hogy valamit megváltoztat bennünk, és ettől valami megváltozik Őbenne is.

Ha egy Férfi egyszer…

… és ez a tapasztalás hatalmas kiváltsága, ugyanakkor célja is – megtalálja ikerlángját Párjában, a Nőben, akkor teljes mértékben el tudja fogadni Önmagát.

Önmaga elfogadása pedig közel repíti élete első női kapcsolatához is, az Édesanyjához. És persze ugyanez fordítva is igaz, ha Nőként találsz rá arra a Férfira, aki magában hordozza Életed Lángjának másik felét, közel kerülsz Édesapádhoz.

Önmagunk elfogadásának ugyanis az egyik legnagyobb és legnehezebb lépése szüleink és teljes múltunk és felmenőink elfogadása. Elfogadása mindannak, amik mi vagyunk.

Ami Te vagy.

A Valódi Önmagunk Felé

Hisz bármennyire is önálló és egyedi a DNS-ed, a retinád, az ujjlenyomatod múltad elfogadása nélkül nem lehetsz teljes. Múltadból származol, múltaddal vagy egész. Nélkülük Te nem létezhetnél.

Pedig hányszor haragszunk szüleinkre…

… hányszor érezzük azt, hogy fájdalmat okoztak nekünk, hányszor mérgelődünk egy-egy beszólásukon vagy dorgálásukon… Pedig csak önmagunk felé szeretnének terelni.

A Valódi Önmagunk Felé.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!