Nos, a vágyak (és ebből fakadóan maga a Teremtés, azaz a vágyaid megvalósulása) az egyik legérdekesebb és legnehezebb kérdés, magában az Emberi Létezésben is, hisz a vágyaid mindenhez kapcsolódnak: egész életedhez, teremtéseidhez, boldogságodhoz és egészségedhez.

A vágyak ugyanis hamiskásak, hisz nem a sajátjaink. Születéseddel ugyanis energetikailag nemcsak egy férfi és egy női oldallal rendelkezel, hanem valójában néggyel, egy fiúgyermekével és egy lánygyermekével is.

Persze jól elrejtve saját, valódi Éned, hogy még valójában se ismerhesd fel önmagadat és valódi “valóban ezt akarom” vágyaidat.

Éppen ezért hamisak a vágyak…

… hisz nem a sajátjaid, hanem valakié Benned, valakié aki nem Te vagy. Éppen ezért működik lassan, vagy erősen hullámzóan maga a teremtés is… Hiába vágysz nagy házra, hiába vágysz drága autóra, biztonságos életre, jó állásra ha sehogy sem akar összejönni… még a lottó 5-ös sem…

Mert a Vonzás Törvényéből is csak a lényeg hiányzik: az Univerzum valóban megadna Neked mindent, ha önmagad lennél, ha önmagad lehetnél.

De ez a test harmonizációja – azaz semlegessége – nélkül lehetetlen, mert egyedül képtelenség megszabadulni a hamis, önmagadat és életedet, egészségedet pusztító személyiségektől.

A Teremtés Kulisszatitkai

Ezért hízol, ezért fogysz, ezért hullámzóak az érzéseid, ezért vagy beteg és ezért is gyűlölöd magad oly sokszor.

Gondolj csak bele, hogy hányszor vannak bántó gondolataid, hányszor vagy önmarcangoló, hányszor pusztítjuk önmagunkat. Te valóban szereted a szíved mélyén ezeket a gondolatokat, és érzéseket? Ugye nem… utálod őket, gyűlölöd őket… és semmi keresnivalójuk a testedben, elmédben, szívedben.

A harmonizációval gondolataid, érzéseid és tested minden egyes sejtje együtt lélegzik, együtt él. Nincs különálló személyiség, nincs bántó gondolat, nincs boldogtalanság.

Mert Önmagad vagy, Önmagad békéjével és szeretetével.

És még a Teremtés is megy, hisz minden megvalósul Benned, amire csak vágysz, ami a valódi szíved vágya

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!