Nagyon furcsa megélni azt, hogy van, aki azért beteg, hogy felhívja magára a figyelmet. Hogy szeretetet és törődést, odafigyelést kapjon. Sajnos ez a mai világban nagyon népszerűvé vált, főként a gyerekek körében.

De párkapcsolatokban is igen jellemző manapság az egyik fél figyelem felhívása önmagára, arra, hogy foglalkozzon vele a párja, vagy a szerelme. És a betegségek válfajai egyre súlyosabbak: leukémia, tüdőembólia, szívelégtelenségek, rák, immun- és vérbetegségek…

Pontosan ezért nem lehet (vagy nem lehetett) sokszor meggyógyítani valakit, hisz mániákusan ragaszkodik az állapothoz, még akkor is, ha ezt tudatosan nem ismeri be.

Ezért van az, hogy sem a gyógyszerek, sem a kemény, és a testet iszonyatosan megterhelő kezelések, sem az alternatív gyógymódok nem segítenek.

Kivéve egy esetet

Ha valaki megismerkedik Tudat- és Lélek-szinten a Tiszta Szeretet hatásával. Ugyanis ekkor a szeretet-függőség megszűnik, hisz állandó és folyamatos táplálást kap a Tudat és a Lélek is, magából az Egyből, melyből minden származik és minden származtatik.

Ilyenkor a Test azonnali gyógyulásnak indul.

Helyreáll a Test teljes energetikája, beindulnak a Tudat és Lélekszinten működő folyamatok, és maga a gyógyulás.

A Szeretet-Függőségről

Hogyan működik?

Önmagában minden emberi kapcsolat érzéseken, és az ehhez kapcsolódó energia kitöréseken alapszik. Minden egyes reakciónk egy-egy energiahullám, mely tisztaságától függetlenül irányul Párunk vagy gyermekünk felé.

Ez – bármennyire is furcsa – táplálja őt, sokkal jobban mint mondjuk a táplálkozás. Sajnos mivel rengeteg harag, elfojtás és düh van bennünk emberekben ez az energia soha nem tiszta. Mindig szennyezett, és ezért van az, hogy maga a függőség is kialakulhat.

Amikor valaki kevesebb figyelmet kap, azaz több energiára van szüksége, viselkedésével vagy egészségi állapotával ezt azonnal jelzi is. Persze egy-egy betegség összetett folyamat, ez csak része magának a betegség létrejöttének.

A Szeretet-Függőségről

Mivel gyermekként soha nem tanultuk meg magát a Tiszta Energiát felvenni, ezért folyamatosan mások energiájára van szükségünk. Úgymond lopkodjuk innen-onnan az energiát, éppen amennyire szükségünk van.

Hogy lehet akkor az, hogy az alternatív gyógyászatok is sokszor elbuknak egy-egy betegségnél? Általában ennek két fő oka szokott lenni:

Minden, amit az ember alkotott tartalmazza az Egot, ezért soha nem tiszta, hisz maga az Alkotó tudata és lelke sem tiszta. Illetve mivel egy-egy gyógyulás alapja a Tudat-Lélek-Test hármasának teljes harmóniája, ezt egy ember által alkotott alternatív gyógyászat sem képes létrehozni vagy felállítani.

És ezért van az, hogy a gyógyulás is vagy csak részleges, vagy csak időszakos.

A Végeredmény

A végeredmény bámulatos. Egyszerűen megfogalmazva amint megismerkedik (újra) a Tudat és a Lélek a Forrással, az emberi test önellátóvá válik és létrejön a harmónia és az egészség.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!