Nem találod a helyed a Spiritualitásban? Túl sok az irányzat, túl sok a tanító és bizonytalan vagy? Sok mindent kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi? Olvasd cikkeinket és ismerkedj meg Te is minden irányzat ősével, magával az Eredettel!

A Mag, melyből minden származik!

Minden spirituális irányzatnak egy eredete van, maga a MAG amiből származik maga az ember. Az ősrobbanás, mely fogantatásodkor történt, ami elindítottad szíved dobogását és sejtjeid működését. Ez a szikra maga az Eredet kezétől vezéreltetett. Itt teremtődött meg Sorsod, választottál Akashát és Karmát. Itt indult el utad, mely hosszú és szövevényes, útvesztőkkel tarkított – de megéri, hisz mindenki egy céllal születik: hogy megtaláld a saját utadat, saját boldogságodat és harmóniádat!

IGEN, ÉRDEKEL AZ EREDET!

Ha nem találod a kérdéseidre a választ · Ha kíváncsi vagy arra, hogy ki vagy Te és honnan származol · Ha Te is úgy gondolod, hogy a boldogság és harmónia elérése sokkal egyszerűbb kellene, hogy legyen, mégis mindig valami félrevisz!

A Saját Utadat Keresed?

A spiritualitás és az ezoterika mind-mind több ezer éves múltra tekint vissza. Viszont az Ember azóta sokat változott, mind energetikailag, mind gondolatilag és érzelmileg. Ezt a változást viszont semmi nem követte. Vajon ezt a sok-sok energetikai irányzatot valóban a “Fentiek” hozták létre, vagy sokkal inkább ezeket mind az emberi Egó alkotta? Miért kell ennyi konkurens, ha elég lenne egy…

Egy, ami Tiszta…

IGEN, ÉRDEKEL AZ EREDET!
Rolunk mondták

Merőben új felfogás, melyről még így senki nem beszélt. Köszönöm Nektek!

Ágota (42, Budapest)

Lehengerlő, tényszerű, ötletes és zseniális volt! Meglepően új köntösben… és igen, ez kellett ahhoz, hogy higgyek végre önmagamban!

István (35, Szentendre)

Soha nem gondoltam volna, hogy még kaphatok újat és teljes megértést ebben a témában! Hálás vagyok nektek!

Erzsébet (52, Vecsés)

Jáde · Ammarkesh

CIKKEK · GONDOLATOK · ELŐADÁSOK ÉS TANFOLYAMOK

A regisztrációd teljesen díjmentes és nem jár semmilyen kötelezettséggel, cikkeinkről bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz! Nem küldünk reklámot, nincs spam és semmi olyat nem teszünk, amelyet mi magunk is elítélünk.

...

Kérdeznél?

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot válassz az alábbi lehetőségek közül:

KAPCSOLAT
HA VÁLTOZTATNÁL
MESSENGER