2018. december 9., vasárnap – Budapest, Pajta Élményhely


Szeretnél teljes és boldog életet élni?

Úgy érzed valami gátol, pedig Te mindent megteszel? Voltál már több helyen oldáson, de mégsem szűnt meg az elakadás? Gátak, akadályok nehezítik az életed, és nem találsz rá megoldást?

Akkor a TÉRÁLLÍTÁS Neked is segíthet!

A sors buktatóit ugyanis nem csak Te magad hozod létre, de megörökölheted azt a felmenőidtől is. Amikor mindent megteszel a változásért, az előbbre jutásért, a gyógyulásért, mégis valami mindig megakadályoz, meggátol, hogy boldog és teljes életet élhess – akkor bizony a múltadban keresendő az ok. Ugyanis visszamenőleg akár 12 generáció fájdalmát, félelmét hordozhatod magadban mélyen a tudatalattidban.

Szabadulj meg a láncaidtól, oldozd fel magad múltad súlya alól, hogy a jelenben maradva a jövőre fókuszálhass.

Miben különbözünk mi másoktól?

Hasonlóan Bert Hellinger módszeréhez térben dolgozunk, de nem csak egyben! Függően attól, hogy Nálad hol van elakadás egyedülálló módon a Lélek, a Tudat, a Szellem vagy akár az Isteni Teredben tudjuk oldani a gátjaid!

A múlt már elmúlt, így mi nem a nagyszülők fájdalmát oldjuk, hanem a Te egységedet állítjuk be, hogy tudatod, lelked és szellemed együttesen éltesse tested és segítse teremtésed, harmóniád és egészséged!

IGEN, ÉRDEKEL A PROGRAM!

HOL, MIKOR ÉS MENNYIÉRT?

  • 2018. december 9., vasárnap
  • Budapest, Pajta Élményhely (XVII., Pajta u. 42.)
  • 10:00 órától 14:00 óráig
  • A programon való részvétel díja 1.000 Ft/fő. Ha állítást szeretnél kérni, a részvételi díj 8.000 Ft – várhatóan 4-5 állítás fog beleférni az időbe.
  • A Térállításon maximum 30 fő vehet részt, melyre előre regisztrálnod kell itt!

Várunk szeretettel,
Jáde és Ammarkesh

Térállítás: Ha Úgy Érzed, Hogy Lenne Mit Kibogozni!

Ammarkesh és Jáde a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők – egy teljesen új szemléletet adva – valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából.

Egy olyan pár, akiket 2 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

Hétköznapi nyelvezetű, könnyen érthető és ködösítés mentes programra számíthatsz, mely merőben élhetővé és érthetővé teszi az eddigi dogmatikus tanításokat.

IGEN, ÉRDEKEL A PROGRAM!
Rolunk mondták

Merőben új felfogás, melyről még így senki nem beszélt. Köszönöm Nektek!

Ágota (42, Budapest)

Lehengerlő, tényszerű, ötletes és zseniális volt! Meglepően új köntösben… és igen, ez kellett ahhoz, hogy higgyek végre önmagamban!

István (35, Szentendre)

Soha nem gondoltam volna, hogy még kaphatok újat és teljes megértést ebben a témában! Hálás vagyok nektek!

Erzsébet (52, Vecsés)

MINDEN HELY ELKELT!

Lemaradtál az előadásról?

ELŐADÁSOK · TANFOLYAMOK · RENDEZVÉNYEK

Regisztrálj máris, hogy a következő előadásainkról már elsőként értesülhess:

Kérdeznél?

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, vagy kérdeznél az előadással kapcsolatban válassz az alábbi lehetőségek közül:

KAPCSOLAT
HELYSZÍN
MESSENGER