Előadás és Workshop 15 fő részére – 2018. november 24., szombat


· Állandó Szkanderezés Helyett ·

A nők a Vénuszról a férfiak a Marsról érkeztek írja dr Jonh Gray. De vajon – ha valóban ennyire különbözik a két nem -, miért zárják őket mégis egy testbe? Hisz ez a kettősség Benned is él, és megszabja életedet és mindennapjaidat…

… hogyan békíthető ki e két oldal egymással?

Miként mérgezed saját magad – természetesen a legjobb szándékkal? Hogyan teremthető meg végre az áhított harmónia és belső béke Önmagadban? Vajon mi a közös a magányban, a párkapcsolati magányban, a meg nem élt vágyakban, a félelmekben és a szorongásban?

Hisz mind mögül csupán ez az egy dolog hiányzik:

A BELSŐ STABILITÁSOD!

Azaz a belső harmónia a Benned élő férfi és a szintén Benned élő nő között. Hiszen már a kínaiak taoista filozófiája évezredek óta ismeri ezt a mindenben megtalálható kettősséget.

Feltűnt, hogy egyszer ideges vagy, máskor meglepően nyugodt? Hogy másként viselkedsz és beszélsz a Férfiakkal, és másként a Nőkkel? Hogy fiúgyermekedet sokkal nehezebb kordában tartanod, mint egy kislányt? Vagy éppen fordítva…

IGEN, JÖVÖK AZ ELŐADÁSRA!

HOL, MIKOR ÉS MENNYIÉRT?

Várunk szeretettel,
Jáde és Ammarkesh

Nő vs. Férfi - Belső Harcok Helyett

Ammarkesh és Jáde a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők – egy teljesen új szemléletet adva – valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából.

Egy olyan pár, akiket 2 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

Hétköznapi nyelvezetű, könnyen érthető és ködösítés mentes előadásra számíthatsz, mely merőben élhetővé és érthetővé teszi az eddigi dogmatikus tanításokat.

IGEN, JÖVÖK AZ ELŐADÁSRA!
Rolunk mondták

A hangulat, a tartalom, a személyetek – egyszerűen zseniális. Kötelező darab vagyok minden előadásotokon, hálám, hogy vagytok!

Zsuzsanna (46, Budakalász)

Merőben új felfogás, melyről még így senki nem beszélt. Köszönöm Nektek!

Ágota (42, Budapest)

Lehengerlő, tényszerű, ötletes és zseniális volt! Meglepően új köntösben… és igen, ez kellett ahhoz, hogy higgyek végre önmagamban!

István (35, Szentendre)

Soha nem gondoltam volna, hogy még kaphatok újat és teljes megértést ebben a témában! Hálás vagyok nektek!

Erzsébet (52, Vecsés)

MINDEN HELY ELKELT!

Lemaradtál az előadásról?

ELŐADÁSOK · TANFOLYAMOK · RENDEZVÉNYEK

Regisztrálj máris, hogy a következő előadásainkról már elsőként értesülhess:

Kérdeznél?

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, vagy kérdeznél az előadással kapcsolatban válassz az alábbi lehetőségek közül:

KAPCSOLAT
HELYSZÍN
MESSENGER