2019. január 19., szombat – Budapest, Pajta Élményhely


Csalódás · Hit · Bizalom Előadás és Workshop

Szeretnéd megérteni miért ér ennyi csalódás az életben? Vagy mi az oka annak, hogy nem sikerülnek túl jól a Párkapcsolataid? Mi az oka a túl sok vitának és a folyamatos összetűzéseknek? Szeretnéd végre ezeket elkerülni, hogy úgy igazán fellélegezhess?

Hisz biztos, hogy Te is arra vágysz, hogy végre „úgy igazán” megbízhass valakiben. A Valódi Társadban, aki soha nem lenne képes elárulni Téged. Mert megvan a közös hit, az egymásba vetett bizalom, az „együtt” akarat.

De vajon ki is ő és hol találod? És talán a legfontosabb alap: ki is vagy Te valójában, és hogyan működsz, hogy elkerülhesd a csalódás ingoványos talaját?

JEGYRENDELÉS ITT!

HOL, MIKOR ÉS MENNYIÉRT?

Várunk szeretettel,
Jáde és Ammarkesh

Csalódás · Hit · Bizalom Előadás és Workshop

Ammarkesh és Jáde a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők – egy teljesen új szemléletet adva – valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából.

Egy olyan pár, akiket 2 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

Hétköznapi nyelvezetű, könnyen érthető és ködösítés mentes előadásra számíthatsz, mely merőben élhetővé és érthetővé teszi az eddigi dogmatikus tanításokat.

IGEN, ÉRDEKEL AZ ELŐADÁS!
Rolunk mondták

Merőben új felfogás, melyről még így senki nem beszélt. Köszönöm Nektek!

Ágota (42, Budapest)

Lehengerlő, tényszerű, ötletes és zseniális volt! Meglepően új köntösben… és igen, ez kellett ahhoz, hogy higgyek végre önmagamban!

István (35, Szentendre)

Soha nem gondoltam volna, hogy még kaphatok újat és teljes megértést ebben a témában! Hálás vagyok nektek!

Erzsébet (52, Vecsés)

CSALÓDÁS · HIT · BIZALOM ELŐADÁS ÉS WORKSHOP

Jegyrendelés

ELŐADÁSOK · TANFOLYAMOK · RENDEZVÉNYEK

Az előadásra és a workshopra együttesen a belépőjegy 8,990 Ft/fő. A jegyrendeléshez csak kattints az alábbi gombra, és foglald le a helyed még ma:

IGEN, MEGYEK AZ ELŐADÁSRA!

Kérdeznél?

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, vagy kérdeznél az előadással kapcsolatban válassz az alábbi lehetőségek közül:

KAPCSOLAT
HELYSZÍN
MESSENGER