Furcsa a cím, igaz? Hisz ki gondolná, hogy ha elszakad egy karkötő, akkor az maga a boldogság lehet… Éppen erről fog szólni mai cikkünk, hisz ha hallottál már pl. a tibeti malákról, füzérekről, láncokról akkor tudod, hogy ha elszakad vagy széthullik a lánc továbbléptél.

Fejlődtél, mind energetikailag, mind szellemileg, és így már a régi láncra nincs szükséged, másikat kell választanod. És – bár kevesen tudják – de ugyan ez igaz az ásványokra, ásvány ékszerekre is, hisz mind-mind az energetikai rendszereden munkálkodnak.

ÁSVÁNY KARKÖTŐK ÉS ÉKSZEREK

A helyesen összeállított ásvány ékszerek vagy más néven gyógyító kristályok ugyanis igen különleges tulajdonságokkal bírnak. Egyrészt tisztítják energetikai rendszeredet, más néven az aurádat – így kifejtve jótékony hatásukat szervezetedre, másrészt áteresztik magukon azokat az energiákat, amik körbevesznek: folyamatosan szűrik és elnyelik a szennyezett áramlásokat. Ezért fordul elő az, hogy a használt karkötőkben sok fájdalom, félelem, esetleg szorongás és magány gyűlik össze.

ÁSVÁNY ÉKSZER WEBÁRUHÁZ
HA SZAKAD, MAGA A BOLDOGSÁG: KINŐTTED!

MIVEL AZ ÁSVÁNYOK…

… védelmi funkciót is ellátnak, így bizony könnyedén előfordulhat, hogy egy-egy kristály idővel kiég, esetleg repedés keletkezik benne. Mindenképpen szeretnénk kiemelni, hogy ez nem a Te gondatlan használatod eredménye, és nem az ásványok hibájából fakad.

Az energiák elnyelése és áteresztése bizonyos idő eltelte után „megviseli” a kristályokat … és inkább a kristály égjen ki, mint hogy a szervezeted gyűjtse magába az ártó energiákat.

A folyamatot pontosan úgy tudnád elképzelni, mind a mindennapi érzelmi hullámzásodat: reggel mondjuk nyugodt vagy és békés, délben haragos, este szomorú stb… különleges ékszercsodáink pont ezeket a hullámzásokat finomhangolják azáltal, hogy vigyáznak Rád és felveszik a környezetedben vagy Benned fellobbanó hullámzásokat.

   


   

Kérdés: Így akár mindenféle ok nélkül elszakadhat a karkötőm, nyakláncom, ékszerórám?

Válasz: Igen. Egyértelműen igen.

Válasz: Hisz ha besokallnak a kristályok, vagy ha túlléptél Önmagadon és már másik karkötőre van szükséged, akkor igen, elszakadnak. Így jelezve azt, hogy jöhet a következő. Hisz életed feladatokkal teli születésedtől fogva. Ha megléped az elsőt, jöhet a következő és így tovább.

   


   

MINDEN ÁSVÁNY ÉKSZERÜNK

… az érzelmek és gondolatok egy-egy területére hat. Ezeknek a rendszereidnek (mert igen, ezek rendszerek) a harmonikus működése érdekében az ékszerekben lévő kristályok – a negatív energiák elnyelése mellett – tiszta energiát is szabadítanak fel. Pontosan úgy működnek, mint egy bonyolult, természetes szűrőrendszer – mely akár a nap 24 órájában Rád vigyáz!

ÁSVÁNY ÉKSZER WEBÁRUHÁZ
HA SZAKAD, MAGA A BOLDOGSÁG: KINŐTTED!

AMIKOR A TE ENERGIA-RENDSZERED

… az a területe – amire az adott ékszer hat, már jól működik – az ékszer elpattan, elszakad. Ez az jelenti, hogy befejezte „munkáját” és a továbbiakban nincs szükséged már arra a karkötőre! És ez bizony nagyon jó hír! Így ha ékszered mindenféle ok nélkül elpattan, örülj, hiszen egy területe az energetikai rendszerednek helyére került.

ÉPPEN EZÉRT HA SZAKAD, MAGA A BOLDOGSÁG: UGYANIS KINŐTTED!

Természetesen ha nagyon szereted az ásvány ékszeredet, bármikor újra lehet fűzni. Ilyenkor érdemes írnod nekünk egy levelet, melyben lefényképezed a karkötőd és megbeszéljük, hogy újra fűzhető-e – esetleg szükséges e cserélni benne kristályt, vagy te úgy szeretnéd visszakapni ahogyan eredetileg volt.

Tudnod kell, hogy abban az esetben is elpattanhat, elszakadhat az ásvány karkötő, óraékszer, vagy akár a nyaklánc is, ha túl nagy energetikai behatás éri.

Például hirtelen jött nagyon erős félelem, harag, fájdalom pillanatok alatt „kicsaphatja” a kristályokat. Ilyen esetekben is szólj nyugodtan, hisz azért vagyunk, hogy segítsünk. És Boldogság Hormon Garanciánk is pont ebben válik a hasznodra!

Úgyhogy egy szó mint száz: ha elpattan, elszakad egyszerűen csak kinőtted és másikra van szükséged!

Persze szeretett ékszeredet bármikor újrafűzheted, újrafűzetheted – szólj bátran és segítünk!

ÁSVÁNY ÉKSZER WEBÁRUHÁZ

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!