Valahogy mi emberek módszeresen elkövetjük ugyanazokat a hibákat. Mindegy, hogy Valentin-nap vagy Karácsony, esetleg egy-egy évforduló – hetente, havonta lépünk bele ugyanazokba a csapdákba, melyeket mi magunk állítunk fel önös érdekünknek köszönhetően.

Veszekszünk a párunkkal, szerelmünkkel, életünk legfontosabb szereplőjével, majd haragszunk, duzzogunk, problémázunk, kibékülünk. Feltéve, ha még beszélhetünk békülésről.

Mihály Arkangyal anno megtanította, hogy egy-egy ilyen helyzet kapcsán lássak túl a saját fájdalmamon, lássak túl a haragon, hogy megpróbáljam megérteni mi is történik ebben a helyzetben, mi történik bennem és a másikban. Bevallom, régen nem mindig sikerült. Viszont amint megértettem e tanítását megváltozott körülöttem minden.

Erre kérlek ma Téged is.

Lásd ma azt a Párodban, akiért rajongsz, akiért megőrülsz. Húzd elő a szíved legmélyéről azt a képet és azt az érzést, akibe beleszerettél. Mert ott van Ő is, csak nem látod. Nem látod tisztán, mert eltakarják a saját sérelmeid, és itt mindegy, hogy ez vélt vagy valós sérelem.

Szeresd Úgy, Ahogy Mindig Is Szeretted!

Lásd azt, aki elvarázsol, lásd azt, akinek az illata elbódít, akinek az érintése csodát tesz a testedben, lelkedben, szellemedben. Engedd, hogy a sérelmek – akár csak egy pillanatra is – köddé váljanak, és újra megérintsen a Tiszta Szerelem. Az, amit olyan régen elfelejtettél, mert úgy gondolod, hogy az, aki melletted van, megváltozott.

Vagy csak Te változtál, és hagytad, hogy saját sérelmeid eltakarják a látásodat?

Ennyit kérek csak ma Tőled

… lásd olyannak a Párod, amilyen Ő valójában. És szeresd úgy, ahogy mindig is szeretted.

Hisz Te ma még pontosan így szereted, ott mélyen, legbelül!

Oszd meg Te is ezt a cikket…

… hogy ma minél több szív gyógyulásnak induljon, hogy végre egyszer a Valentin-nap valami másról is szóljon. Ide kattintva átmehetsz a facebook oldalunkra, köszönöm, hogy megosztod!

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!