Mindenki a szerelmet keresi, az igaz szerelmet, mely megadja boldogságodat, kiteljesedésedet. Vagy legalábbis csak ezt gondolod?

A szerelem azonban csalfa, folyton folyvást fájdalmat és csalódást okoz. Megváltozik ítélőképességed, megváltoznak gondolataid, feljön a féltékenység, a birtoklás, a tudni akarom… Szóval a teljes fejetlenség.

A szerelem az egyik legnagyobb energetikai mérgezője minden párkapcsolatnak, éppen ezért ne akarj szerelmes lenni.

Gondolj csak bele, hány bántást, csalódást, fájdalmat, megcsalást és elhagyást éltél már meg… Biztos, hogy annyira jó szerelmesnek lenni? Biztos, hogy annyira jó lemondani önmagadról, hogy valaki bántson és kihasználjon? Vagy valami sokkal stabilabbat és biztonságosabbat kellene keresned érzelmileg?

Akard inkább azt…

… vágyj inkább arra -, hogy a Másik úgy nézzen Rád, mint még soha senkire. Úgy öleljen, csókoljon, mint még soha senki. Úgy nyílj meg neki, mint még soha senkinek.

Mert ez a legnagyobb érték egy párkapcsolatban. Törhetetlen erő, mely összetart és összekovácsol. Mely stabillá és kiegyensúlyozottá tesz, bántalmak és rossz érzések nélkül.

Szerelem Vagy Szeretet?

A szeretetre vágyj, Magad és Párod tiszta szeretetére. Mely vigyáz Rád, mely megbocsát, mely túllát minden apró hibán és fájdalmon. Mely úgy fogad el Téged, mint még soha senki: szó szerint szőröstül-bőröstül, ahogy az a Nagy Könyvben meg van írva.

A szeretet maga a gyógyulás, maga a legtisztább gyógyító erő, még egy rosszul működő vagy sérelmekkel teli párkapcsolat számára is.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!