Talán ez a legnehezebb mindenki számára, hisz ki ne szeretne csak jó, vagy csak rossz lenni. A gond csupán az, hogy egyszerre vagyunk mindkettő. És mivel ezt képtelenek vagyunk elfogadni, képtelenek vagyunk önmagunkat elfogadni bekövetkezik a hízás, a kóros soványság, a depresszió, a magány (akár társas), vagy maguk a betegségek.

Mivel minden az érzéseinkből és az érzelmeinkből fakad az egész életünk arról (kellene) hogy szóljon, hogy elfogadjuk önmagunkat. Mivel ez nem megy, folyton harcolunk: önpusztítunk vagy másokat pusztítunk gondolatainkkal, félelmeinkkel, tettekkel és szavakkal.

Pedig ha tudnád mi lakozik Benned soha nem tennél ilyet.

Ugyanis mindenki, igen, még Te is 4, azaz négy nagyon fontos “alap ÉN-nel”, személyiséggel születtél meg. Olyan személyiségekkel, melyek kulcsfontosságúak az életedhez, a tapasztalásodhoz. Hisz nem csak férfi és női oldalad van (mindenkinek, igen), hanem gyermek és Teremtői is.

Csak képtelenek vagyunk ebben a négyesben rátalálni a párhuzamra és a harmóniára.

Pedig ez lenne a legfontosabb.

Önmagunk ElfogadásaÖnmagunk Elfogadása

Hisz a haragos és mérges ÉN-ed hordozza a makacsságodat, a céltudatosságodat, a kitartásodat. A hisztis a játékosságodat, a gyermeket, a kíváncsiságot és az érdeklődést. Az érzékeny hordozza szeretetedet, szerelmedet, az érzelmek valós megélését. A Teremtő pedig a Benned élő alkotót, a kreatív elmét, magát a vágyak csúcsát, a valóságod formálható teremtőjét.

Így állsz Te össze, így lásd magad, így fogadd el Önmagad.

Ez vagy Te, maga a Tökéletesség. Minden más csak felvett külső zománc, melyet le kell, hogy dobj magadról, hogy elérd a Valódi Önmagad. Azt, akinek alkottak az Égiek, azt, aki képes uralkodni az életén és nem hagyja, hogy az élete uralkodjon rajta.

Mert így szüntethető meg a szegénység, az anyagi és érzelmi egyaránt. Így nyerhető el a Teljes Belső Béke, és így alkothatod meg Saját Valóságodat, olyan házzal és autóval, amilyennel csak szeretnéd.

Legyél Te az oroszlán a saját életedben, mert végre megérdemled.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!