A mai világban egyre többen szenvedünk a kishitűségünktől. Szinte teljesen mindegy, hogy felnőttről vagy gyermekről beszélünk, a kishitűség megmérgezi mindennapjainkat, párkapcsolatunkat, lehetetlenné téve bennünket a boldog és kiegyensúlyozott életre.

A probléma az, hogy a kishitűség hátterében minden esetben a gyermekkorunkból magunkkal hozott, vagy elszenvedett önértékelési probléma és önbizalomhiány áll. Ez a kettősség az, ami beindítja a bennünk élő kishitűséget, mely abban a pillanatban megkezdi romboló hatását, amint a felszínre érkezik.

AZ ÉRZELMI PALETTA

Mind a Testünk, mind a Tudat-Lélek páros 12-12-12 fő érzelmi palettával rendelkezik (6 jó és 6 rossz) és ez adja Énünk és érzelmeink sokszínűségét.

Kicsit hasonló a működése mint a nyomdaiparnak, ahol 4 fő színből lehet közel 16 millió színt kikeverni. Az érzelmeink, érzéseink pontosan így működnek, és ez a 12-es Trió adja érzelmeink, érzéseink hatalmas tárházát.

KIHASZNÁLNAK?

Életünk további fájó pontja, ha azt vesszük észre magunkon, hogy párkapcsolatunkban, baráti körünkben rendszeresen kihasználnak minket. Akár a nap minden szakában, akár csak szexuálisan. De saját szüleink vagy gyermekeink is tehetnek ilyet, sokszor tudat alatt, sokszor teljesen tudatosan.

Ez csak és kizárólag önértékelési problémáinknak és kishitűségünknek köszönhető, hisz sokszor a másik fél egyszerűen csak ráérez a lehetőségre és ezen a fájó ponton keresztül köt magához.

“…Még akkor is ha nem szeret, ha soha nem is volt belém szerelmes… mert csak arra kellettem neki, hogy sajátos céljaira használjon…”

Kishitűség Ellen

És persze ez csak addig történhet így, ameddig rá nem jössz arra, hogy mi is történik körülötted, mi történik Veled. Ugyanis a felismerés felszabadít és megváltoztat Benned mindent.

FELSZABADULNÁL?

A kishitűség levetkőzhető, ha önértékelési rendszerünk, önbizalmunk és érzelmi palettánk megtisztul, és minden a helyére kerül. Így megszűnnek függőségeink is, és megszűnik maga a kihasználtság roppant fájó és közel sem szeretetteljes állapota.

Ha segíthetek, keress bátran elérhetőségeimen!

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!