Minden vizes, a pocsolyákat szinte lehetetlen kikerülni. Nem is esik, hanem ömlik. Lassan kezdem magam úgy érezni, mint egy macska, aki beleesett egy kád vízbe. Álmos vagyok, ezren vannak és utálom az időjárást.

Tipikus átlag hangulat, majd rajtakapom magam, hogy bármennyire is van elegem ebből az időjárásból, ez a hozzáállás nem vezet jó irányba.

Hogy miért?

Mert állok a dugóban, elmegy az orrom előtt a hév és ráadásul még az ellenőr is beszólt.

Na, most elég!

Szinte azonnal, – kb. 3/4 órát azért sikerült negatív irányba gondolkozni- kapcsolok. Állítok a kapcsolómon.

Megkérem Metatron Arkangyalt, hogy hajlítsa meg nekem az időt, hogy a negatív gondolataim bevonzotta csúszást picit korrigálni tudjam, és persze megkérem Rafael Arkangyalt is, hogy egy kis kedélyjavító pozitív energiát küldjön.

Becsukott szemmel ülök, zötyögök a héven és kérem az Angyalokat, közben mélyeket lélegzem.

Hozzáállás Kérdése Minden?

Becsukott szemmel ülök, zötyögök a héven és kérem az Angyalokat, közben mélyeket lélegzem, hogy minél nyugodtabb legyek. Érzem, ahogyan Rafael arkangyal finoman átölel. Kinyitom a szemem és azon kapom magam, hogy legalább négyen néznek.

Ez mindig így szokott lenni, ha jó irányba forognak a gondolataim, és végre visszajött a fényem is.

Megköszönöm, szeretem, ha érzem, hogy ragyog az aurám. Metatron arkangyal is szerénykedik közben, mert rögtön befut a következő villamos, amivel még pont becsusszanok. Ezt is megköszönöm, mert nélküle nem hiszem, hogy ment volna. És máris jobb a nap, mint ahogyan kezdtem.

Na persze biztos az angyalok!?

Igen ők, akik a napi dolgokban ott tudnak lenni, mert nekik ez a feladatuk, s bár furfangosan vezetnek utadon az apró dolgokban szívesen segítenek.

Miként lehet ez nekem ilyen könnyű?

Nem szükséges hozzá sok idő és te magad is képes vagy erre! Egyszerűen a pozitív gondolatok felé kell terelni az elmédet. Az eleje nehéz, hiszen a megszokott rutin az, hogy a nehézségeket, az akadályokat veszed észre először.

Ilyenkor tudatosan a kishitű, negatív gondolatok helyett inkább pozitív pályára kell állítani gondolataid irányát.

Hozzáállás Kérdése Minden?

Kell, hogy meglásd és megérezd

… mennyire másként alakulnak dolgaid, ha kérsz egy kis segítséget az angyaloktól és megpróbálsz pozitívan gondolkodni.

Próbáld meglátni a jót, bármennyire is tűnik rossznak minden, mindenhol. Egy idő után szinte rutinszerű, de mivel emberek vagyunk, természetesen akad pár olyan szituáció, amikor nem megy. Mint jelen esetben nálam, gyűlölöm ezt az időjárást.

Mégis hidd el és tedd meg

… csak 1 hétig, hogy másként tekintesz a világra, amely körül vesz. Hiszen a gyermekek még milyen szépnek látnak mindent. Vedd hát elő a polcról a pozitív, éned, kicsit engedd el azt a tévhitet, hogy minden ellened van. Esik, mert tél vége van, és esik, mert jött a front. Nem azért esik, hogy neked rossz legyen.

Nem mellesleg, ha elfogadod, ha nem akkor is esni fog.

Inkább vértezd fel magad pozitív gondolatokkal, és nevess azon, ha kifordítja az ernyőt a kezedből a szél, egyszerűbb így élni és könnyebb is.

Szeretettel,
Jáde

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!