Már középiskolás korunktól mindannyian vágyunk egy szép párkapcsolatra, boldogságra, szerelemre, a tökéletes társra. De valamiért mindig beleszaladunk abba az alapvető hibába, hogy feláldozzuk önmagunkat valaki (vagy valami) másért.

Ne aggódj…

… én is számtalan párkapcsolatban voltam már – szép vagy sem – és mindig azzal végződött, hogy elfelejtettem önmagam vágyait, céljait, és a fókuszt áttettem valami másra, valaki másra. Aztán bukás is lett a vége.

De gondolom ezzel már Te is voltál így, főleg mikor leszaladsz a közértbe és hamarabb vásárolsz a családod/párod számára valamit, mint saját magadnak egy kis boldogsághormonos csokit.

Ha Párkapcsolatra Vágysz

Akkor, ha nem PÁRkapcsolatnak, hanem TÁRSkapcsolatnak kezelnéd. Azaz mindenben egymást építitek, egymást segítitek, de soha nem felejtitek el önmagatok céljait, vágyait. És mindezt szeretettel és kölcsönös tisztelettel, a párod és önmagad tiszteletével teszitek.

Vannak, és kellenek közös tervek, de soha nem önmagad előtt.

Ne áldozd fel önmagad csak azért, mert van párod, vagy mert szerelmes vagy. Ne áldozd fel önmagad csak azért, mert van gyermeked.

Ha Párkapcsolatra Vágysz

Hidd el, ha belső egyensúlyod, önmagad egyensúlya erős és stabil, attól még mindenki – csak jobban és jobban – fog szeretni. Megszilárdul az önmagadba vetetett hited, saját céljaid-vágyaid teremtései következtében erős és stabil lábakon állsz, és még csak uralni sem fog senki. És Te sem uralsz másokat.

Nincs szükség az átlagos párkapcsolat béklyójára…

… ha ezt lehet tisztán és szeretettel is csinálni. Társkapcsolatban.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!