Hetek óta azon tűnődöm, hogy a számos face-es boldogság és belső béke idézet valóban igaz, vagy csak félrevezet, és elrejti az igazságot?

Valóban a boldogság csak pillanatnyi? Valóban szeretni és szeretve lenni, akár szerelemből, akár szeretetből csak egy mulandó állapot? Vagy csak minden, amit az ember hisz, félrevezet és elrejti a valóságot?

Emlékszel a Jin-Jang jelre? Hívhatjuk ezt a kettősséget férfi és női oldalnak, anyai és apai énnek, külső és belső harmóniának, léleknek és tudatnak… De… Valóban szükség van erre? Valóban szükség van az állandó belső harcodra? Valóban el tudod magad fogadni olyannak, amilyen vagy… ezekkel a hatalmas kettősségekkel? Önmarcangolással, félelmekkel, rossz érzések tömkelegével…?

Vagy önámítás az egész, és csak meghazudtoljuk önmagunkat azért, hogy kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnjünk, akár mások kedvéért (is).

Pedig minden itt van…

… itt volt a szemünk előtt, csak soha nem kereste senki, pusztán elfogadtuk azt, amit mások mondtak, îrtak, tanítottak.

Ugyanis a boldogság, a teljes stabilitás, önmagunk mély belső szeretete itt van az orrunk előtt, szinte majd leveri a szemüvegünket … Pontosan az a vékony határmezsgye, mely a fekete és fehér állapot között húzódik meg.

Úgy hívják hogy semlegesség, vagy szürkület… csak ezt az apró és szinte láthatatlan vonalat a Jin-Jangba még senki nem rajzolta bele.

Belső Béke és Harmónia

Gondolj csak bele, hányszor sebeztek meg, hányszor okoztak fájdalmat, hányszor bántottál meg Te másokat.

A szürkület Te magad vagy, az őszinte, stabil, tiszta éned, maga az origó. Maga a Teremtő, aki pontosan tudja, hogy mire van szüksége, aki pontosan tudja, hogy hogyan szeretné élni az életét.

A szürkület maga a csoda!

… maga a belső béke, a harag és fájdalom nélküli élet, önmagad szeretetével, tiszta vágyaival és érzéseivel.

Amikor már tudod ki vagy és tudod merre tartasz.

És ilyenkor már nem múlik el a szeretet, nem múlik el a boldogság, de itt kezdődik maga a teljes egészséged és harmóniád is. Külső és belső egyaránt.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!