Szinte nincs olyan nap, melyben ne élnéd meg az érzéseid tucatjait. De sokszor megfigyelhetted magadon már azt is, hogy hányszor hullámzol egy nap, hányszor leszel ideges, mérges, hányszor örülsz valaminek, vagy mikor és mitől leszel boldog. Ezek a napok akár az idegbajtól a nyugalomig is terjedhetnek, melynek hátterében a Tudatban mélyen meghúzódó valóságok állnak.

Szinte Kiismerhetetlen Vagy!

Tartja a közmondás, hisz sokszor valóban szinte képtelenség kiismerni valakit. És sokszor ezeknek a közmondásoknak a hátterében nagy igazságok állnak. Ugyanis a probléma alapját a Valódi és Tiszta Énünk mély elrejtése okozza.

Csak születésünk pillanatában, arra a pár percre, pár napra mutatjuk meg szüleinknek Valódi és Tiszta Önmagunkat.

Utána találkozunk az elvárásokkal, a megfeleléssel, a félelmekkel, a haraggal és még sorolhatnám, melynek kapcsán számos Új Ént hozunk létre, és mint egy jól bevált távirányítóval, mindig épp a szükségest vesszük elő. De ezek az ének okozzák a szorongást, a depressziót és a “magányos vagyok” szívszorító érzését is.

Ez okozza azt is, hogy kihűlnek kapcsolataink, megszűnnek barátságok, széthullanak családok, hisz Önmagunk sem tudjuk, hogy pontosan milyen is a Valódi Önmagunk. Egyszerűen csak azt érezzük, hogy valami nem klappol.

A Valóságok Háttere

Magát a hátteret sajnos a Tudat hozza létre, mélyen eltemetve önmagadban, úgy, hogy Te, mint az érzelmi hullámok elszenvedője fogalmad sincs arról, hogy éppen mi is történik Benned vagy körülötted. Valaki kapcsolgatja a távirányítót, és egyszer elönt az idegbaj és a belső feszültség, utána hopsz, megnyugszol és békés, vagy adj’Isten szerelmes vagy.

Az idegbajtól a nyugalomig

A valóságokat Te magad hozod létre, gondolataid és környezeted alapján. És persze ennek megfelelően viselkedsz adott helyzetekben. Ez például jól megfigyelhető az elvált szülők gyermekeinél is, ahol Anyával és Apával másképpen viselkedik a gyermek.

És persze ilyenkor a két szülő egymásnak esve ecseteli, hogy “velem bezzeg nem ilyen, mellettem nem beteg, mellettem jól eszik, nekem soha nem hazudik…”…

A Tudat maximum 24 valóságot képes egyszerre kezelni, persze ezeknek a valóságoknak súlyos következményei is lehetnek, mint az autizmus, az ADHD vagy akár a fokozott figyelemzavar, vagy a fokozott ingerlékenység.

Ugyanis minden egyes valóság más-más érzelmi tartalommal is bír: kapcsolt félelmekkel, szorongásokkal, megfelelési kényszerekkel és hazugságok tömkelegével a külvilág felé.

A Megoldás

A valóságok teljes és végleges törlése. Hogy elnyerd újra Önmagad, a Valódi és Tiszta Önmagad, hogy megnyíljon a Szíved és megéld azt, aki valóban vagy.

Mit eredményez ez? Teljes érzelmi stabilitást, tiszta érzéseket, tiszta gondolatokat és tiszta “Én”-képet.

Gyermekek esetében különösen fontos, hogy a szülők is megtalálják Valódi Énjüket, hisz így szüntethetőek meg teljesen a korábbi helyzetekre adott rossz reakciók, szülői részről is (vagy akár egy beteg gyermeknél a szülői valóságokban szerepeltetett “beteg a gyermekem” tudatállapot).

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!