Még Mihály Arkangyal mesélt nekem arról, hogy mi emberek mennyire képtelenek vagyunk tiszta lappal kezdeni minden új emberi kapcsolatunkat. Legyen az párkapcsolat, család vagy barátság.

Minden egyes új kapcsolatunkba magunkkal hozzuk a korábban elszenvedett sérüléseinket, fájdalmainkat, holott erre semmi szükség nem lenne. Mert egyszerűen képtelennek gondoljuk magunkat a változásra, de persze ebben (hozott) félelmeink is jelentősen korlátoznak minket.

Ha tanultunk volna a korábbi hibáinkból, tanultunk volna a reakciókból.

Pedig csak megfigyelés kérdése az egész.

Akció És Reakció

Egyszerűen csak hagyom, hogy megfigyeljem az eseményeket, azaz azt, hogy mire hogyan reagál a másik – mely mondatom, mely reakcióm mit vált ki a másikból.

És bármennyire is furcsa, erre szinte sohasem figyelünk. Pszichológushoz, pszichiáterhez járkálunk, családterápiát, mentort veszünk igénybe – holott Ők is pontosan ugyanebben segítenek. Megfigyelnek.

Akciókat, reakciókat, és újabb akciókat. Persze azzal az előnnyel, hogy Nekik van rutinjuk, tapasztalatuk, számos technikájuk.

A Tiszta Lap

De örömmel mesélünk boldog boldogtalannak, barátnak, barátnőnek problémáinkról, akik újabb – sokszor homlokegyenest a kellő és emberi megoldás minden elemét nélkülöző – javaslatokat tesznek a helyzet megoldására.

Saját fájdalmaik, bántalmaik, elszenvedett sérelmeik alapján. Mellesleg teljesen jogtalanul, hisz aki saját kapcsolatait nem tudja megfelelően kezelni, attól hogyan is várhatnánk el, hogy a mi kapcsolatunkban helyesen támogasson minket.

És sajnos mindent könnyebben megbeszélünk másokkal, mint az arra érdemes személlyel, pedig csak meg kellene figyelni az eseményeket…

A Tiszta Lap

Mihálynak igaza volt. Mint mindig.

2017 márciusában még én sem értettem, csak amikor felfedeztem az emberi kapcsolatokban rejlő hatalmas energetikai elakadásokat. És itt teljesen mindegy, hogy párkapcsolatról vagy barátságról van szó, szinte kivétel nélkül mindegyiket szennyezzük, pusztítjuk.

Sajnos nem tanulunk korábbi hibáinkból, pedig örömmel megérdemelné mindenki, hogy tiszta lapot és egy új kezdetet kaphasson.

Mindenki megérdemelné.

A Kapcsolat Szív

Minden emberi kapcsolat között (párkapcsolatban, családban, barátságban, de még munkahelyi kapcsolatban is…) fellelhető egy különleges, szemmel nem látható, de tökéletesen érzékelhető szív. A Kapcsolat Szív.

A Tiszta Lap

Ez a szív, hasonlóan az emberi testhez, két kamrából áll – jobb és bal pitvarból. A legjobb esetben – és egy tökéletes és kiegyensúlyozott kapcsolatban – mindkét energetikai pitvar tökéletesen tiszta és fényes.

És fontos, hogy a két pitvar között NINCS semmilyen elválasztó vagy rekesz, azaz az energia szabadon áramlik a kapcsolat résztvevői között.

Azonban ez az eset egészen ritka.

Sajnos sokszor találkozom olyan Párokkal vagy barátságokkal, családi kapcsolatokkal, ahol mindkét oldal sok sebből vérzik:

  • Férj, feleség
  • Anya és gyermek
  • Apa és gyermek
  • Párkapcsolatban élők
  • Testvérpárok
  • Munkatársak, kollégák…

Minden Helyrehozható

Mivel minden energia, ez a Szív is tisztítható, helyreállítható. Ha azt mindkét fél EGYÉRTELMŰEN akarja és e szerint cselekszik. Fontos, hogy mivel itt érzésekről és érzelmekről beszélünk a tisztulás csak egy dolog, mindkét félnek igyekeznie kell a fenntarthatóságon, hisz csak akkor válik valóban tisztává az új kezdet, ha hajlandóak vagyunk korábbi vélt vagy valós sérelmeinket elfelejteni. Ha hajlandóak vagyunk túllépni rajtuk, valami sokkal magasztosabb és nemesebb cél érdekében.

És Végül

Mit gondolsz, Te megérdemelnéd párodtól vagy barátodtól az Új Kezdetet?

És Te megadnád neki?

A Tiszta Lap mindenkinek jár. Mindenkinek. Neked is.

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!