Számos párkapcsolatot mérgez a féltékenység, mellyel első körben nem igazán tudsz mit kezdeni. Persze, ez lehet enyhe vagy akár kóros is, hisz rengeteg vita – akár tudatalatti – háttere is ez. Még akkor is, ha nagyon szeretitek egymást, de…

A Zöld Szemű Szörnyeteg: A Féltékenység

Mégis mit kezdj vele?

Tudnod kell, hogy a háttérben minden esetben a Férfi birtoklási vágya áll. Hisz ki ne szeretné a Szeretett Nőt – csak és kizárólag – birtokolni. Persze ezt jó értelemben értve, és itt nem arról van szó, hogy “rabigába” kell hajtania a Nőnek a fejét.

De ez fordítva is igaz, hisz a Nő is rendelkezik a birtoklási vággyal. Még akkor is, ha ezt nem vallja be…

Ok, de akkor mit lehet tenni?

A féltékenység mögött ismét az érzések/érzelmek állnak. Ugyanis „csak” annyiról van szó, hogy mindaddig, amíg nem vagy képes teljesen megnyílni Szeretett Nődnek és Szeretett Férfidnak a féltékenység fennáll. Ugyanis csak a teljes megnyílásod ad érzelmi „biztosítékot” a párodnak arról, hogy csak Ő kell Neked.

És sajnos ez másként nem orvosolható.

A mai cukormázas világban nem nyílunk meg szinte senkinek, vagy csak részlegesen. De ha párodnak megnyitod a szíved, odaadod magad teljesen – úgy, hogy Ő érezze a teljes odaadásodat, a legbensőbb érzéseidet, titkaidat is tudva – a féltékenység hopsz, eltűnik.

Hisz a vadász – a Férfi, elejtette a Vadat – a Nőt.

A Féltékenység

És mi több, ezt minden nap újra és újra meg fogja tenni, hogy biztosítson Téged arról, hogy csak az Övé vagy, és Ő csak a Tied. Ez bármennyire is tűnik most furcsának, egyrészt izgalmas, másrészt mérhetetlenül stabil párkapcsolatot eredményez.

Persze csak akkor, ha ezt mindketten akarjátok és mindketten tiszteletben is tartjátok.

Ez az egy módja annak, hogy feloldozz magad a féltékenység béklyójából.

Mi történik ilyenkor?

A Férfinak mostantól csak Te kellesz, a Nőnek pedig csak Te. Nincsenek flörtök, nincsenek titkos szeretők, nincsenek kiskapuk és kerülőutak hazafelé.

Minden a helyére kerül és egy olyan párkapcsolatban találod magad, mely csak mélyen, a szíved legmélyén létezett eddig: őszinte, hűséges, kitartó és fájdalmaktól, szorongásoktól mentes.

Hogyan szabadulhatsz meg a féltékenységtől? Hogyan lehet teljes a párkapcsolatod? Kattints most ide és olvass az Egy Érintéséről!

Szeretettel,
Ammarkesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!