Észrevetted már, hogy folyton folyvást csak aggódsz? A munkád miatt, a gyerekek miatt, magad miatt, a pénz miatt, a napi program miatt? Miért?

Gondolj csak bele, az elmúlt 20-30-40 évedben mindig volt valahogy, és általában még a leginkább gázos helyzetekből is a legjobban jöttél ki… És emlékszem, nekem is voltak nehéz időszakaim, vagy problémás helyzetek, mégis – mindig jött valaki, vagy történt valami, ami mindent helyrebillentett.

Mégsem tanultál ebből semmit.

Megmaradt az aggodalom, megmaradt a félelem, megmaradt az ezek egyvelegéből származó szorongás, pánik, stressz… és a magány furcsa, fájó érzése. Hogy egyedül vagy a problémáiddal.

Nincs miért aggódnod!

Ezek valóban problémák? Valóban magányos vagy? Vagy csak megoldandó feladataid vannak, melyeket – általában – mindig a legjobb tudásod és lehetőségeid szerint igyekszel elvégezni!

Akkor van miért aggódnod?!

Gondolkodj el rajta, hisz maga az aggodalom az egyik legmakacsabb és legnehezebb ellenséged. Szabadulj meg tőle gyorsan: emlékezz vissza mindarra, ami eddig történt Veled, és lásd azt, hogy mennyire nem kell aggódnod, hisz vigyáznak Rád!

Csak ne engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a jövődbe vetett bizalom és hit helyett (önmagad hite helyett) szívedet a szorongás, a pánik és az aggódás töltse fel!

Szeretettel mára is,
Mahrakesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!