A mai lapok érdekes módon újra a Valóságot hozzák fel, kicsit olyan ez mint egy játék, melyben sajnos nem mindig Te vagy a főhős, pedig erre születtél.

Gondolj csak bele, hogy ma az emberek egyik fele a pénz hajszolja, és ebből kifolyólag borzasztóan racionális – másik fele a boldogságot keresi, és túlzottan spirituális.

Tudod, éppen e kettő között rejlik az igazság: hisz hogyan lehetnél egyszerre mindkettő? Racionális, azaz jövedelmező lenne itt az életed a Földön, és kissé spirituális, azaz olyan, aki megtalálta és birtokolja a boldogságot! Klassz lenne nem?

Lásd A Valóságot

Egyébként ebből a szempontból nem véletlen az emberi testben fellelhető X-kromoszóma szerteágazódása, hisz csak egy közös pontja van… Minden ága szétágazik.

Hol tartasz most?

Mit gondolsz, az X mely ágán vagy Te és miért távolodtál el olyan messze Önmagadtól? Ugyanis mindennek a titka, maga a Titok, csak az Origóban rejlik.

Hogy egyszerre birtokolhasd a jólétet, a boldogságodat, a szerencsédet és a sikeredet csak egyetlen egy kérdésre kell ma megtalálnod a választ: miért és mikor fordultál el Önmagadtól?

Szeretettel,
Mahrakesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!