Bármilyen furcsa is, de a következő 2 napban megváltozik a Föld teljes energetikája, mivel a Teremtő, maga az Egy újra elfoglalhatta méltó helyét a Naprendszer Origójában… huh, ez most nagyon fura mondat volt.

De nem is csoda, hisz Mesterek és Spiritiszták százai hangoztatják, hogy a Föld változik és az energetikája hogyan fejlődik, csak “valszeg” azt nem vették észre, hogy rossz irányba.

Ha olvasod soraimat, tudod, hogy az elmúlt 50 évben minden fordítva sült el: betegebb lett a társadalom, megszűntek az érzések, megváltozott minden. Hogy mi miatt? Nos, ez a kérdés már kicsit a misztikum világa…

A Változás Napjai

Lényeg, ami a lényeg, hogy a következő 2 napban helyére billen minden: megváltozik mindennek és mindenkinek az energia-rendszere, helyére került maga az Áramlás, mely eddig céltalanul bolyongott és melyben mindenki próbált életben maradni, több kevesebb sikerrel.

Amolyan globális sötét-kor ért véget a Teljesség Univerzumában – és bár ezek a sorok tudom, hogy Tőlem is szokatlanok, azt kell írjam, mondjam, hogy igaz.

Egy új kor születik, egy új kor kezdődik.

Szeretettel,
Mahrakesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!