Megfigyelted már magadon, hogy milyen vagy, ha valamit szenvedéllyel csinálsz? Milyen az arcod, a testtartásod, a mosolyod, a lendületed? Na ugye!

A szenvedély életünk legcsodásabb adománya, mely összeköt bennünk mindent: egységbe hangolja érzéseinket, gondolatainkat, tetteinket, és bármilyen furcsa, megadja teljes és elkötelezett boldogságunkat, életörömünket, anyagi javainkat.

A szenvedély a kulcs az életedhez.

A Szenvedély Két Napja

Mi a tanácsom a következő 2 napra? Fedezd fel újra önmagad! Minden szempontból: találd meg rég elfeledett szenvedélyeidet! Miket szerettél csinálni? Miket szerettél alkotni? Milyen volt a “jó szex”? … mert bizony azt is a szenvedélyed működteti 🙂 De vigyázz, a káros szenvedélyek nem ide sorolhatóak 🙂

Ha pedig elakadsz életed nagy felfedezésében, és szeretnéd újra helyre billenteni életedet, mind Testileg, mind Lelkileg, gyere el hozzánk és segítünk.

Szeretettel mára is,
Mahrakesh

Ui.: Emlékszel? Azt ígértem, hogy az energetikai sötét-kornak vége…. Elkezdődik, elkezdődött valami új, valami jobb. Ha visszakerül az emberek életébe a szenvedély, mit gondolsz, mit eredményez ez? Kíváncsi vagyok a gondolataidra, kommentben nyugodtan írd le!

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!