Azt már millióan mondják, hogy gondolkozz pozitívan, ébressz magadban pozitív célokat, vágyakat, és a mai kártyák is erre kérnek. Azonban lehetséges-e ez valóban? Tudod, ha minden nap nekiveselkedsz és megerőszakolod elméd a pozitív gondolatok tengerében, akkor is megfigyelheted magadon, hogy bizony ez nem mindig sikerül. De mi lehet ennek az oka?

Miért kell együtt élned a negativitással, a negatív gondolatokkal? Sajnos erre is a magyarázat az emberi testben van.

Megfigyelted már magadon azt, hogy 30-35 éves korodig másképp gondolkodtál? Másképp éltél, másként láttad a világot, másként éreztél? Utána valami történt, és megváltozott minden.

Szinte máról holnapra.

Ennek az oka sajnos az emberi testben fellelhető mésznek köszönhető – mely a természetben is ugyan jelen van, de korántsem szereti sem növény, sem állat.

A mész ugyanis a testből elkezd kiválni 35-40 körül, nőknél és férfiaknál egyaránt. És amíg ez “zárt térben”, a csontozatban foglal helyet, addig nincs is semmi baj. De amint a test nedvességtartalmának (70%-a víz a testnek) köszönhetően elkezd kiválni, felborítja mindazt ami Te vagy…

A Pozitív Gondolatok Győzedelmeskedése

Jönnek a negatív gondolatok, a döntések megváltoznak, eltűnnek a célok, a vágyak, eltűnik a minőségi élet iránti cél…. Sajnos.

Mi mára a tanácsom?

Magával a mésszel, a meszesedéssel egyedül nem igazán lehet felvenni a harcot. Az is kevés, ha ezzel kapcsolatban gyógyszert vagy vitamint szedsz, mert minden energia, még a mész is. Éppen ezért ha teheted, próbálj meg utána nézni az ételeidnek, a vitaminjaidnak, és mindannak, amit fogyasztasz – legalábbis egy kicsit. Próbálj olyan ételeket fogyasztani, amik nem növelik a meszesedés valószínűségét – bár már ez a szó is csak feltételezés…

És igyekezz minél inkább pozitívan gondolkodni, pozitívan érezni! Vegyél fel célokat, vágyakat az életedbe, tervezd meg az éved, hogy lásd előre 2019-et, lásd előre Önmagad!

Mert a legnagyobb ellenszere a mésznek Te magad vagy!

Szeretettel,
Mahrakesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!