Bármily furcsa, ma reggel újra a pénzről fogok egy kicsit beszélni Neked, ugyanis ma – talán – ez foglalkoztat a legjobban, hisz az Élethez – itt a Földi léthez – ez elengedhetetlen.

Emlékszel mit tanultál kiskorodban a pénzről szüleidtől, családtagjaidtól? A pénz koszos, rossz, fájdalmat és félelmet szül, és legutolsó sorban nem a Tiéd…. persze ezt a sort még sorolhatnánk napestig, hisz szüleink teljesen más világban és más mentalitásban nőttek fel.

Éppen ezért teljesen mindegy

… hogy ma Te kicsivel, vagy sokkal többet szeretnél birtokolni a pénzből ezek a szavak bizony beleégtek elmédbe, és Tested minden izomzata, idegrendszered és Elméd ezeket még ma is szentírásként kezeli.

És nem utolsó sorban pénzügyeid még egy fontos elemmel is kapcsolatban állnak Benned: méghozzá az érzelmi intelligenciáddal, azaz az EQ-val. És mivel az EQ szintén hozott anyag és tapasztalat, újra elmondható, hogy jelenlegi életed minden szempontból családodtól (is) függ.

Pedig anno úgy születtél, hogy alapból megkaptad a boldogságot, a sikert, a bőséget és a szeretetet. Csak valami elcsúszott ebben a nagy földi utazásban…

A Felbonthatatlan Családi Kötelék

Hogyan tudsz ezen változtatni? Arra kérlek, hogy ma reggel gondolj végig mindent a Benned élő pénzképpel kapcsolatban: milyen, hogy néz ki, milyen érzések kötnek hozzá, milyen érzés van Benned…. és változtasd meg!

Úgy mint egy festményt, alkosd újra!

És ha kész új remekműved, vegyél elő egy papírt és tollat, majd írd le, hogy Tudatodba és Tudatalattidba rögzüljön minden.

Ha szükségét érzed, válassz a “Teremtésre” készült lélek- és tudatkarkötőink, amulettjeink közül, hogy segítsen beépülni elmédbe az újnak: https://bit.ly/2Tb639v

A változáshoz, a változtatáshoz idő kell, de hidd el, megéri.

Szeretettel,
Mahrakesh

Segítünk

… HOGY HELYRE BILLENJEN SIKERED, BOLDOGSÁGOD ÉS EGÉSZSÉGED!